reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Kültür - Sanat, Sür Manşet 27 Kasım 2017 2513 Görüntüleme

Artvinliler Öğretmenler Günü’nü kutladı

Beykoz Artvinliler Derneği Beyaz Saray Balo Salonları’nda gerçekleştirdikleri organizasyonla Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Beykoz Artvinliler Derneği Beyaz Saray Balo Salonları’nda gerçekleştirdikleri organizasyonla Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Emekli öğretmenler, dernek başkanları ve Artvinli vatandaşların katıldığı gecede, sanatçılar tarafından Karadeniz yöresini temsil eden türküler seslendirildi.

 

Gecenin sonunda Kaymakam Ahmet Katıcı tarafından Dernek adına emekli öğretmenlere plaket takdim edildi.

Hüsnüşen Yaşar’ın sunumunu yaptığı gecede konukları yöresel türküleriyle coşturan sanatçılar ise şu isimlerden oluştu: Elin Can Vayic, Ahmet Evbaşı, Aydoğan Topal, Cemal Soysalkardeşler, Bizim Yaşar, Neslihan Altın, Filiz Yıldırım ve Mehmet Atasert

Derneğin Halk Oyunları Ekibinin sahne aldığı geceye Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Özbek, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, Beykoz Doğu Karadenizliler Dernek Başkanı Emin Yavuz, Beykoz Rizeliler Dernek Başkanı Mikail Akyıldız, BEDES Başkanı ve CHP meclis Üyesi Gülay Demirel, Beykoz Batum Havalisi Başkanı Ali Kemal Kılıç, Beykoz Can Simidi Derneği Başkanı ve Paşalı Marketlerinin sahibi Zeki Paşalı, Artvinliler Vakfı eski Başkanı Hakan Bekar ve eşi Zerrin Bekar konuk oldu.

Misafirlere seslenen Dernek Başkanı Mehmet Uzun şöyle konuştu: “Eğitime çok destek veriyoruz. Hopa’ya, Borçka’ya, Arhavi’ye birçok eğitim desteği verdik, bunlar sizler tarafından da biliniyor. Annelerimizi de hiçbir zaman unutmadık, her yıl düzenli olarak Anneler Gününü kutluyoruz. Derneğimize üye olan ve üniversite kazanmış, özel veya devlet üniversitesi ayrımı yapmadan tüm öğrencilerimize burs verdik, vermeye de devam edeceğiz. Sanata ve kültüre çok önem veriyoruz. Geçen yıl ‘Çift Jandarma’ ekibini Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi’nde sergiledik. Değerli büyüklerimiz, İsmet Acar ve Mubin Çakmak’a çok teşekkür ediyoruz. Onlar olmasa bu geceyi düzenlememiz çok zor olurdu.”

Yorumlar

İlginizi çekebilir

YÜCEL ŞEHİTLERİ -1

YÜCEL ŞEHİTLERİ -1

Tema Tasarım | AnatoliaWeb