reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 20 Mart 2018 1633 Görüntüleme

AK Parti İlçe Başkan Adayı açıklandı

AK Parti Beykoz İlçe Başkan Adayının Hanefi Dilmaç olacağı açıklandı.

AK Parti Beykoz İlçe Başkan Adayının Hanefi Dilmaç olacağı açıklandı.

AK Parti Teşkilatının ülke genelinde devam eden kongre sürecinde, Beykoz İlçe Başkanlığı görevine Mustafa Gürkan’ın tekrar aday olmayacağı belirtilmişti. Yeni aday belirlemek için yapılan temayül yoklamaları sonucunda Ankara’ya 3 isim bildirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz İlçe Başkanlığı için Hanefi Dilmaç’ı belirtti.

AK Parti Beykoz Teşkilatının 15 Nisan’da R. Şahin Köktürk Spor Kompleksinde gerçekleştireceği 6. Olağan Kongre toplantısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Muhammed Hanefi Dilmaç kimdir?

1967 yılında Beykoz Çavuşbaşı’nda doğdu. İlköğretimi Çavuşbaşı Merkez İlkokulu’nda, ortaöğretimini Zeytinburnu İmam Hatip Lisesi’nde ve liseyi Ümraniye Nevzat Ayaz Lisesinde tamamlamıştır. M. Hanefi Dilmaç Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde lisans öğrenimine devam etmektedir.

1991 yılında Türkiye Diyanet Vakfı’na bağlı Djyantaş A.Ş. de Kalite Kontrol Sorumlusu olarak görev yaptı. 1992­ılları arasında Türkiye Diyanet Vakfı İslam Araştırmaları Merkezi’nin çeşitli bölümlerinde yöneticilik görevinde bulundu. Dilmaç, Çavuşbaşı Spor Kulübü ile çeşitli demeklerde kuruculuk ve yöneticilik yaptığı gibi, sivil toplum örgütlerinde aktif rol aldı.

Siyasi hayatı 1993 yılında başlayıp, 2001 yılında AK Parti Kurucu Belde Başkanlığı yaparak devam etmiş olup, 28 Mart 2004 Yerel Seçimlerinde AK Parti Çavuşbaşı Belediye Başkanı seçilmiştir. 2004-2009 döneminde Çavuşbaşı Belediye Başkanlığı görevini sürdürmüştür.

Mart 2009 Yerel Seçimleri’nde Meclis Üyeliği’ne seçilen ve Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görev yapan M. Hanefi Dilmaç, Mart 2014 Yerel Seçimlerinde tekrar Meclis Üyeliği’ne seçildi ve Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görevine devam etti.  Dilmaç, 10 Ocak 2017 günü 7,5 yıldır sürdürdüğü Beykoz Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etmiştir.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb