reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 27 Kasım 2017 2205 Görüntüleme

Şehide vefa gecesi düzenlendi

Arkboyu Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından şehide vefa gecesi düzenlendi.

Arkboyu Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından şehide vefa gecesi düzenlendi.

Geçen ay şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Kemal Zeren adına düzenlenen geceye, şehidin ağabeyi Ali Zeren, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, SP Beykoz İlçe Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyesi Aydın Düzgün; Yılmaz Işık, Beykoz Rizeliler Dernek Başkanı Mikail Akyıldız, CHP Gençlik Kolları Başkanı Emre Mert Kılıç, dernek başkanları ve muhtarlar katıldı.

Şehit Kemal Zeren’in fotoğraflarını içeren slayt gösteriminin ardından, Arkboyu Camisi İmamı Muhammed Barutçu, şehidimizin ruhuna Kuran-ı Kerim okudu.

Derneğe bu organizasyon için teşekkürlerini sunan şehidin Ağabeyi Ali Zeren, şunları ifade etti: “Öncelikle bizi bu anlamlı programda buluşturan Arkboyu Derneği’ne teşekkür ederim. Yakın zamanda vatanımız için kardeşim Kemal Zeren’i ebediyete uğurladık. Devletimiz, milletimiz ve her zaman yanımızda olan sizler bu acı ve gururlu günümüzde yanımızda durdunuz. Hepinize çok teşekkür ederiz.”

Derneği Başkanı Murat İlnam düşüncelerini şöyle aktardı: “Bizlere düşen şehidimize dua etmek ve hain terör örgütlerine karşı tek yürek, tek yumruk olmaktır. Daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu dernekler, cemiyetler komşuluk ruhunu koruyacağımız, yardımlaşabileceğimiz alanlardır. Bizler de sizlerin desteklerinizi bekleriz. Gelin bir bardak çay içelim. Bu arada mahallemizde bulunan ciddi problemlerden biride minibüs hattı idi. Bununla ilgili muhtarımızla beraber ciddi bir girişim yaptık. Nasipse kısa zaman içerisinde bu sorunun çözüleceğini düşünüyoruz. Bu kahraman milletimizin her imkana rahatça kavuşması gerekir.”

Yenimahalle Muhtarı Nevzat Cebeci şöyle konuştu: “Şehidimizin silah arkadaşları ile konuştum. Kendisi yaralı halde saatlerce çatıştı. Eğer ki o yarası ile ilgilenseydi, arkadaşları onunla ilgilenseydi belki de daha fazla şehit verecektik. Kahramanlığını sergiledi ve o halde çatıştı. Mekanı cennet olsun. Ailesi ne kadar gurur duysa azdır. Bizler mahalle olarak ne kadar gurur duysak azdır.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb