reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 10 Kasım 2017 2490 Görüntüleme

Muhtarlar Beykoz’da görev yapmış eski kaymakamlara ziyarette bulundu

Beykoz Muhtarlar Derneği düzenledikleri kültürel gezi kapsamında Beykoz’da görev yapmış eski kaymakamlara ziyarette bulundu.

Beykoz Muhtarlar Derneği düzenledikleri kültürel gezi kapsamında Beykoz’da görev yapmış eski kaymakamlara ziyarette bulundu.

Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı’nın katılımıyla gerçekleşen gezide, eski kaymakamlardan Aydın Ergün Antalya Aksu’da,  Cengiz Gökçe Antalya Alanya’da, Şükrü Görücü Denizli Merkez’de ziyaret edildi; gezi güzergâhlarındaki tarihi ve turistik yerler gezildi.

Beykoz Belediye Başkanlığı’nın tahsis ettiği otobüs ile çıkılan kültür turuna, eski dönem ve yeni dönem muhtarlardan müsait olanların katılımının dışında birkaç daire müdürü de geziye katıldı.

Antalya Aksu Kaymakamı Aydın Ergün’e gerçekleşen ziyarette, eşi Necla Ergün’ün ev sahipliğinde hazırlanan ve Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve Başkan Yardımcıları, Aksu Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Cihangir Yılmaz ve 35 Muhtarın katıldığı kahvaltılı toplantıda buluşuldu.

Antalya Alanya’da eski Kaymakam Cengiz Gökçe’ye yapılan ziyarette tarihi ve turistik yerleri gezildi. Rezervasyonları Cengiz Gökçe’nin sağladığı Fist Class Otel’de ağırlanan Beykoz kafilesi  için yemekli ve müzikli özel bir akşam düzenlendi.

Denizli Kaymakamı Şükrü Görücü ziyaretinde Denizli Öğretmenler Evinde ağırlanan kafile, sonrasında Pamukkale’yi de ziyaret etti.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb