reklam reklam reklam
Ana Sayfa Yazarlar 24.09.2017 1519 Görüntüleme

Barzani, Ypg, Pyd ve Amerika

Barzani ailesinden kalan bir özlemini gidermek için devlet kurmak istiyor. Devlet kurmanın ne demek olduğunu sanki anlayabiliyor!

Bir yerde İngiltere’nin bir yerde Amerika’nın kendisinin yanında olduğunu zannederek bir hayal işine girdi. İngiltere petrolün kontrolünü, Amerika’ya kaptırmak istemiyor. Amerika da ypg’ye, pyd’ye, Barzani’ye küçük küçük devletler kurdurarak Türkiye’yi kontrol ve baskı altına almak ve büyük İsrailli kurmak istiyor. Cumhurbaşkanımız Türkiye üzerine oynanan projeleri, oyunları görebiliyor hatta atabilecekleri adımları dahi çözmüş durumda. Hatta onlar eski Türkiye’yi hayal etsin yeni Türkiye, güçlü Türkiye var artık.

Amerika Yanı başımızda 3000 tır silah göndererek ypg’yi Türkiye’ye karşı koz olarak kullanmak istiyorlar. Ypg göz ardı edilsin diye Barzani’ye gaz verdiler. Gözler dikkatle Erbil’e çevrilsin diye. 2019 seçimlerine Cumhurbaşkanımızı kaosun, savaşın içine sokarak Türkiye’nin silahlanmasını, ekonomisinin büyümesini en önemlisi Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkenin yönetiminden gitmesini planlıyorlar. Yemezler ey Firavunlar şeytani akıllarınızı kendi başınıza çalacağız. Kürt kardeşlerimizi kullanmanıza müsaade etmeyeceğiz.

Türkiye S-400’leri alarak, balistik füzeler alarak ve bu silahları kendi geliştirerek yerli ve milli savunma ihtiyacını %80’in üzerine çıkartacak.

İsrail’i genişletmenize, Irak’ı bölmenize, küçük küçük devletler kurmanıza müsaade etmeyeceğiz.

Bu arada Arakanda katledilen ve katledilmeye devam edilen Müslümanları görmezden gelmeye çalışıyorlar. Bu namussuz, şerefsiz, bu şeytan akılların oyunlarını bozacağız.

Türkiye artık Küresel bir güçtür. Güçlü ve akıllı yöneticileri vardır. İslam’ında tek kalesidir. TÜRKİYE

Mazlumların, yetimlerin, düşkünlerin, sömürülenlerin abisi, koruyucusu, hainlerin, sömürücülerin korkulu rüyası olmalıdır.

TBMM Gizli zabıtlarına göre bölünmez bir Türk yurdunun sınırlarını tespit eden ve 28 Ocak 1920 tarihli gizli oturumda son Osmanlı Meclis-i Mebussan-ı tarafından gizli oturum da son Osmanlı Meclis-i Mebussan-ı tarafından kararlaştırılan Misak- Millinin birinci maddesinde: “Çizilen hat esas alındığında Musul, Kerkük ve Süleymaniye’nin ve diğer tarafta Hatay bölgesinin Anadolu’nun ayrılmaz bir parçası olduğu açıktır.” ifadesi vardır.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın yaptığı her açıklama da ” Uluslararası ve ikili anlaşmalar” ı ısrarla vurgulanmasının, “Türkiye’nin bu anlaşmalardan doğan hakkını kullanacağını” belirtmesinin altında 1926 ANKARA ANTLAŞMASI yatmaktadır. Ortadoğu’da hiç bir Ülke Türkiye’den izinsiz hiç bir plan ve proje geliştiremeyecek, asla buna izin verilmeyecektir.

Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem;

Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem.

Biri ecdadıma saldırdı mı, hatta boğarım!

-Boğamazsın ki!

– Hiç olmazsa yanımdan kovarım.

Üç buçuk soysuzun ardında zağarlık yapamam;

Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam.

Doğduğumdan beridir aşkım istiklale,

Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale!

Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?

Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boynum!

Kanayan bir yara gördüm mü yanar ta ciğerim,

Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim!

Adam aldırma da geç git, diyemem aldırırım.

Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Zalimin hasmıyım amma severim mazlumu…

İrticanın şu sizin lehçede manası bu mu?

Saygı ve Sevgilerle…

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb