reklam
Ana Sayfa Yazarlar 25.04.2017 1500 Görüntüleme

Spor Kadınlarla Daha Güzel

24 Nisan Pazartesi gecesi 28.nci haftanın son maçında Beşiktaş ile Adanaspor karşı karşıya geldi. Beşiktaş yoluna hem ligde hem de Avrupa kupasında devam ederken yoğun maç trafiği ve penaltı ile kaybedilen yarı final sebebiyle Adanaspor ile oynadığı maçta futbolcuların mental yorgunluklarının hala devam ettiği gözlendi.

Buna rağmen Türkiye liglerinin en iyi kadrosuna sahip ve tereddütsüz ülkemizin en iyi futbol oynayan ekibi olan Beşiktaş zor da olsa 3-2 kazanmasını bildi. Takipçisi Başakşehir ise Rize deplasmanında daha önce berabere kalması sonucunda puan farkı 7’ye çıktı ve bu dakikadan sonra Beşiktaş’ın şampiyonluğu kaçırması sadece ve sadece kendi hatasıyla mümkün olur yani Beşiktaş’ın rakibi yine Beşiktaş’tır. Bu arada Adanaspor’lu futbolculara şunu sormak gerekir madem böyle başarılı oynamayı biliyorsunuz da neden bu güne kadar bunu yapmayıp takımı sonuncu yaptınız? Takıma ve gönül vermiş seyirci ve taraftara büyük ayıp işlediniz.

Çaykur Rize maçı sonrası iki gazeteci; Selman Kutlu ve Ahmet Çağlar Yıldırım’ın darp edilmesi olayına karışan Emre Belezoğlu, Volkan Babacan, Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan tedbirli olarak Profesyonel Disiplin Kuruluna sevk edildiler dolayısıyla bu hafta içinde Fenerbahçe ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçında yer alamayacaklar.

Bu dört futbolcunun oynamaması kulübe bir şey kaybettirmez, ancak Başakşehir takımı olaylar sebebiyle Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan’ı kadro dışı bıraktı. Buradaki sıkıntı neden 4 kişi değil de sadece 2 futbolcu. Böylelikle Profesyonel Disiplin Kuruluna bu 2 futbolcu hedef gösterildiler. Neticede Volkan Babacan’a 1 maç ve 13.000 TL. para cezası, Emre Belezoğlu’na 50.000 TL. para cezası diğer hedef gösterilen 2 futbolcuya 5 maç ceza ve her ikisine de 13.000 TL. para cezası verildi ve olay kapatıldı. Türkiye’ye döndüğü günden beri maçlardaki her olayın içinde olan Emre Belezoğlu’nu acaba hangi melekler koruyor.

Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı Avrupa Şampiyonu olarak, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Euroleague’de sürekli Final-Four’da yer alarak, Yakın Doğu Üniversitesi Eurocup şampiyonu olarak birer başarı ve istikrar abidesi olarak övgüye hak kazanıyorlar, başarının arkasında sürekli kadınlarımız var.

Hoşça ve esen kalın.

HÜSEYİN DEMİREL

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Asıl Sorun

Asıl Sorun

Tema Tasarım | AnatoliaWeb