Beykoz Samsunlular Derneği, Anneler Günü’nü hem duygusal hem de toplumsal farkındalık oluşturan anlamlı bir etkinlikle kutladı. Dernek lokalinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya gelen Samsunlu kadınlar, hem Anneler Günü’nün coşkusunu yaşadı hem de kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda bilinçlendirildi.
Programa yoğun ilgi gösteren kadınlar, birlikte vakit geçirmenin mutluluğunu yaşarken, toplumsal duyarlılığa katkı sunan etkinlikler de dikkat çekti. Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün katkılarıyla “2025 Aile Yılı” etkinlikleri kapsamında bilgilendirme semineri düzenlendi. Emniyet yetkilileri tarafından KADES uygulaması tanıtıldı ve “Kadına El Kal-Ka-Maz” projesi çerçevesinde kadına yönelik şiddetle mücadelede izlenebilecek yollar hakkında bilgi verildi.
Etkinlikte konuşan Beykoz Samsunlular Derneği Başkanı Hasan Yaşar, annelerin sadece aile değil toplum yapısının da temel direği olduğuna vurgu yaparak, “Annelerimizin hakkını ödememiz mümkün değil. Bu özel günde sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.
Hem sosyal dayanışmayı hem de bilinçlendirmeyi hedefleyen etkinlik, katılımcılardan tam not aldı. Dernek yetkilileri, bu tür programların artarak devam edeceğini belirtti.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
İSTANBUL
ADANA
ADIYAMAN
AFYON
AĞRI
AKSARAY
AMASYA
ANKARA
ANTALYA
ARDAHAN
ARTVİN
AYDIN
BALIKESİR
BARTIN
BATMAN
BAYBURT
BİLECİK
BİNGÖL
BİTLİS
BOLU
BURDUR
BURSA
ÇANAKKALE
ÇANKIRI
ÇORUM
DENİZLİ
DİYARBAKIR
DÜZCE
EDİRNE
ELAZIĞ
ERZİNCAN
ERZURUM
ESKİŞEHİR
GAZİANTEP
GİRESUN
GÜMÜŞHANE
HAKKARİ
HATAY
IĞDIR
ISPARTA
İSTANBUL
İZMİR
KAHRAMANMARAŞ
KARABÜK
KARAMAN
KARS
KASTAMONU
KAYSERİ
KIRIKKALE
KIRKLARELİ
KIRŞEHİR
KİLİS
KOCAELİ
KONYA
KÜTAHYA
MALATYA
MANİSA
MARDİN
MERSİN
MUĞLA
MUŞ
NEVŞEHİR
NİĞDE
ORDU
OSMANİYE
RİZE
SAKARYA
SAMSUN
SİİRT
SİNOP
SİVAS
ŞANLIURFA
ŞIRNAK
TEKİRDAĞ
TOKAT
TRABZON
TUNCELİ
UŞAK
VAN
YALOVA
YOZGAT
ZONGULDAK
Beykoz Samsunlular Derneği’nden Anlamlı Anneler Günü Buluşması: Şiddete Karşı Farkındalık, Sevgiyle Dayanışma
Beykoz Samsunlular Derneği, Anneler Günü’nü hem duygusal hem de toplumsal farkındalık oluşturan anlamlı bir etkinlikle kutladı. Dernek lokalinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya gelen Samsunlu kadınlar, hem Anneler Günü’nün coşkusunu yaşadı hem de kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda bilinçlendirildi.
Yorumlar
Benzer Haberler
-
Çavuşbaşıspor U18 Deplasmanda Kazandı, Liderliğini Sürdürdü
-
Köseler’den Duruşma Öncesi Davet: “Kavuşacağımıza İnanıyorum”
-
Gürzel’den Yarkadaş’a Yanıt: “Beykoz’da Nerede Oturduğumu Herkes Biliyor”
-
Özlem Vural Gürzel’den Metro ve Ulaşım Mesajı: “Beykoz’un Sorunlarını Çözeceğiz”
-
Kanlıcaspor’da Beşyüzevler Alarmı: Hedef Puan Farkını Açmak
-
Kavacıkspor’da Kritik Viraj: Hedef 3’te Kalmak
-
Paşabahçe U19 Deplasmanda Kazandı: 2-1
-
AK Parti Beykoz Yönetiminden Ankara’da Temas Trafiği
-
Beykoz’da Yapı Ruhsatları ve Dönüşüm Süreci Hız Kazandı
-
Gürzel: “Beykoz’da sporun ve sporcunun daima yanındayız”
-
MANİSA GEZİSİNİN ARDINDAN
-
Beykoz Belediye Başkanı Köseler’in ismi yeniden resmi internet sitesine eklendi