Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, yürütülen soruşturma kapsamında sabah saatlerinde Beykoz Adliyesi’ne getirildi. Köseler’in savcılıktaki ifade işlemleri tamamlanırken, diğer şüphelilerin ifadeleri devam ediyor.
17 Şüpheli Hakkında Soruşturma Sürüyor
Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in de aralarında bulunduğu 4 kişi “ihaleye fesat karıştırma” suçlamasıyla, 17 kişi ise “ihaleye fesat karıştırma” ve “suç işlemek amacıyla örgüt kurma, üyelik ve yardım” suçlamalarıyla 27 Şubat’ta gözaltına alınmıştı.
Köseler, sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Beykoz Adliyesi’ne getirildi. Savcılıkta ifadesi alınan Köseler’in işlemleri tamamlanırken, diğer şüphelilerin sorgu süreci devam ediyor.