reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 28 Mart 2024 226 Görüntüleme

Pazar günü biz büyük bir farkla Beykoz’da seçimi alacağız

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığınca düzenlenen iftar programında Cumhur İttifakı Adayı Murat Aydın, MHP İlçe Başkanı Emre Çömlekçi ve Meclis Üyesi adayları Trabzon ve Rizelilerle bir araya geldi.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığınca düzenlenen iftar programında Cumhur İttifakı Adayı Murat Aydın, MHP İlçe Başkanı Emre Çömlekçi ve Meclis Üyesi adayları Trabzon ve Rizelilerle bir araya geldi.Cumhur İttifakı’nın Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, hemşeri gruplarıyla buluşmaları kapsamında Trabzon ve Rizelilerle iftar sofrasında buluştu.Aydın, Trabzonlu ve Rizeli Meclis Üyesi adaylarıyla iftar yemeğinin ardından sahneye gelerek katılımcılara hitap etti.

Beykoz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, İstanbul’da bugün küçük bir yalının fiyatının bile 20 milyon olduğunu ancak Beykoz’un gençlerinin kat kat değerli bir yalısı olduğunu söyledi.“Eksiklik varsa bizde, güzellikler sizden”

Aydın, “Türkiye’nin en güzel noktasındaki, en güzel yerini, yalısını kütüphane olarak Beykoz’un gençlerine sunduk. Orası da yapılırken engellemeye çalıştılar. Şimdi bizim gencimiz en iyi kütüphanelerde bizi gencimiz en iyi sosyal tesislerde, en iyi okullarda Beykoz’un insanları en iyi yerlerde hizmet alsın diye çalıştık. Eksiklik varsa bizden, güzellik varsa sizden. Niye? Yetki de sizde, kaynak da sizde.” dedi.Beykoz’un en önemli sorunlarından birinin ulaşım olduğunu ifade eden Aydın, “Ulaşım meselesini çözecek olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi. Murat Kurum başkanımızı ben çok yakinen tanıyorum. 4,5 yıl beraber çalıştık iş yapma yeteneğini çok iyi biliyorum. Murat Kurum başkanımızın bir müjdesi var. Arabamızla Kavacık’tan, tünele gireceğiz. Üsküdar’dan çıkacağız. Sadece dokuz dakika. Bu Beykoz’da yaşamı çok daha kolay hale getirecek olan bir proje. Pekala kim yapacak? Siz yapacaksınız. Murat Kurum başkanımız göreve getirilirse Allah’ın izniyle inanıyoruz ki yetki vereceksiniz. Beykoz’da ulaşım daha da rahatlayacak.” diye konuştu.“Pazar günü biz büyük bir farkla Beykoz’da seçimi alacağız”

Sürekli anketler yaptıklarını ve sokakta vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade eden Murat Aydın, “Beykoz ağırlıklı Karadenizlilerin oluşturduğu bir ilçe. Ortalamada Trabzonlu Rizeli gibi hareket eden burası Karadeniz olmuş. Yani buraya rengini veren Trabzon ve Rize. Çok açık ve net böyle. Bir de yapmış olduğumuz dört beş tane anket var. Allah’ın izniyle sizlerin desteğiyle teşkilatlarımızın sandığa sahip çıkmasıyla. Pazar günü biz büyük bir farkla Beykoz’da seçimi alacağız. Anketler öyle gösteriyor. Sokaktan aldığımız elektrik öyle.” ifadelerini kullandı.

Aydın, şunları kaydetti:

“Pekala anketlerde bölge olarak da soruyoruz. En yüksek desteğin hangi bölgenin insanları veriyor? Rize ve Trabzon Beykoz’da yüzde 70’in üzerinde. Rabbim eksikliğinizi göstermesin. Beni sokakta tutup Başkan, aha bu işi doğru yap ha. Eksik yaptın diyen kardeşim, en büyük destek sizden geliyor. En büyük destek sizden.”Cumhur İttifakı’nın adayı Murat Aydın, konuşmasının ardından Meclis Üyesi adayları Sadullah Hasanoğlu, Kadir Çakıroğlu, Serkan Şahin, Fatih Çelik, Hüseyin Öztürk, Fazlı Kaya, Ali Yavuz ve Gaye Zayıf ile MHP İlçe Başkanı Emre Çömlekçi’yi sahneye davet etti.Meclis Üyesi adayları ve Çömlekçi yaptıkları kısa selamlama konuşmalarının ardından katılımcılardan 31 Mart seçimlerinde Beykoz’da Murat Aydın’a İstanbul’da Murat Kurum’a destek vermelerini istedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb