reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 21 Mart 2024 164 Görüntüleme

BEYKOZ BELEDİYESİ PERSONELİ “AİLE İFTARI”NDA BULUŞTU

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, belediye personelini “Birlik, Beraberlik ve Rahmet Ayı Ramazan” temasıyla tertiplenen “Aile İftarı”nda ağırladı.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, belediye personelini “Birlik, Beraberlik ve Rahmet Ayı Ramazan” temasıyla tertiplenen “Aile İftarı”nda ağırladı. Çavuşbaşı Kasrı’nda gerçekleşen iftar programına belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve bin 200 belediye personeli iştirak etti.Ramazan Ayı’nın getirdiği kardeşlik, bereket ve dayanışma duygularını paylaşmak için bir araya gelen belediye çalışanları aynı sofra etrafında kenetlenmenin ve oruçlarını açmanın sevincini yaşadı.Başkan Murat Aydın akşam ezanından önce sofraları tek tek dolaşarak personelini selamladı, herkese hayırlı bir Ramazan Ayı diledi.Başkan Murat Aydın: “Beykoz’a Aile Olmanın Ne Demek Olduğunu Gösterdiniz.”

Aile sıcaklığının tüm salona yansıdığı iftar buluşmasında belediye personeline hitap eden Başkan Aydın: “Ramazan duaların kabul olduğu aydır, iftar saati duaların kabul olduğu andır. Rabbim sizleri korusun, evlatlarınızla, komşularınızla, dostlarınızla birlikte sağlıklı bir ömür versin. 5 yıl önce hepimiz bir aile olduk, Beykoz’da yaşamı güzel kılmak, insanlarımızı mutlu etmek için çalışmaya başladık. Aradan 5-6 ay geçti korona başladı. İşte korona döneminde aile olmanın ne demek olduğunu siz gösterdiniz. Beykoz’da insanlar pencereye çıkmaya cesaret edemezken onların yanında siz yer aldınız. Ekmeğini aldınız, hastanede temizlik yaptınız. Ardından savaş şartı ortaya çıktı, ekonomide büyük dalgalanmalar yaşandı. Sonra çok büyük bir deprem yaşandı. Hatay’da da hayatı normale döndürmek için bütün fedakârlığı bizim arkadaşlarımız yaptı. “5 yılda 15 Yıllık Hizmet” demiştik, hamdolsun o hizmet sunuldu. Biz inanıyoruz ki Beykoz’da yaşamı daha kolay ve mutlu hale getirdik. Başarının altında önce Beykoz halkı sonra bu aile vardır. Katkılarınız için sizlere canı-ı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Murat Aydın, mutlu ilçeye katkıda bulunan geçmiş dönem belediye başkanlarına da teşekkür ederek, ilçeye hizmet bayrağını devraldığı Başkan Yücel Çelikbilek’i rahmetle yâd etti.Başkan Murat Aydın: “Beykoz’un Geleceğini Birlikte İnşaa Ediyoruz”

Sözlerinin devamında ilçeyi gençlerin hayallerini en iyi gerçekleştirecekleri yer yapmak için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Aydın: “Beykoz’a fen lisesi kazandırdık. Türkiye’nin en iyi 5 üniversitesinden 2 tanesi artık Beykoz’da. Türk Alman Üniversitesi yüzde yüz devlet üniversitesi. Boğaziçi Üniversitesi’nin bir kısmını da buraya getirdik. Bu ne demek, biz gelecekle ilgili, iş yaşamıyla ilgili ilk birikimimizi Beykoz’da oluşturacağız. Türkiye’de büyük işler yapılıyor, onlardan birisi de yazılımla ilgili. 18-30 yaş arasındaki gençlerin yaptığı işler bunlar. Hepsinin değeri 1’er milyar dolar. Türkiye’de 15 tane şirket var böyle. 100’e çıkması hedefleniyor. Biz istiyoruz ki bir tane de Beykoz’dan çıksın. Belediye bünyesinde kurduğumuz “Beykoz Vizyon 360” buna hizmet edecek. Böylesi büyük bir değer Beykoz’da üretilecek. Bunda öncülüğü işte bu aile yapıyor. Sadece yol, park, temizlik ve spor salonu yapmıyoruz.  Biz birlikte Beykoz’un geleceğini inşa ediyoruz.” diye konuştu.

Başkan Murat Aydın programa sonunda tüm belediye personeline katılımları için teşekkür ederek, sağlık ve sıhhat içinde bayrama erişmeyi ve esenlikler diledi.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb