reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 19 Mart 2024 362 Görüntüleme

KAS-DER BAŞKANI ŞEN DE ‘KÖSELER’ DEDİ

MHP’nin eski Beykoz Belediye Başkan Adayı Mehmet Öncü ile Kas-Der Genel Başkanı Remzi Şen’den Alaattin Köseler’e açık destek geldi.

MHP’nin eski Beykoz Belediye Başkan Adayı Mehmet Öncü ile Kas-Der Genel Başkanı Remzi Şen’den Alaattin Köseler’e açık destek geldi.CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler’e Beykoz’un çok önemli iki simasından destek geldi.

1999 seçimlerinde MHP Beykoz Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Öncü, CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler’e açık destek verdi.1999 yerel seçimlerinde iki rakip olarak yarışan Öncü ve Köseler, CHP’nin Giresunlu meclis üyelerinin verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi. Kalabalık bir grupla iftar davetine katılan Öncü, eski rakibi ile bir süre sohbet etti.

Mehmet Öncü, ilerleyen dakikalarda Beykoz’daki bütün dostları ile birlikte Alaattin Köseler’i desteklediklerini açıkladı. Mehmet Öncü 1999 seçimlerinde Beykoz’da yüzde oy oranı ile yaklaşık 8 bin Beykozlunun onayını almıştı.REMZİ ŞEN “KASTAMONULULAR KÖSELER’İ DESEKLEYECEK”

Kas-Der Genel Başkanı Remzi Şen de CHP İlçe Örgütünün İBB Beykoz Koru Sosyal Tesislerinde Kastamonululara verdiği iftar yemeğinde Alaattin Köseler ile bir araya geldi.

Kastamonuluların 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Beykoz’da CHP Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler’i destekleyeceklerini açıkladı.

Şen; “Kastamonulular olarak, bu seçimde iktidarı desteklemeyeceğiz. Beykoz’da da bir kader seçimi var. Memleketimizden meclis üyesi adayları gösteren ve geçmişe Beykoz’a güzel hizmetler yapan Alaattin Köseler’i destekleyeceğiz” dedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb