reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 19 Mart 2024 264 Görüntüleme

CHP Beykoz Giresunluları ağırladı

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı, yöre iftarları kapsamında bu kez ilçede yaşayan Giresunluları ağırladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, yöre iftarları kapsamında bu kez ilçede yaşayan Giresunluları ağırladı.Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı yerel seçimlere 12 gün kala yöre iftarları düzenlemeye devam ediyor.İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Beykoz Korusu Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler, Meclis üyesi adayları, ilçe yöneticileri, partililer ve Beykoz’da yaşayan çok sayıda Giresunlu katıldı.

İftar programında konuşan İlçe Başkanı Mahir Taştan, seçimlere 12 gün kaldığını, canla başla çalıştıklarını ve Beykoz’da Beykozluların kalması için mücadele verdiklerini söyledi.Taştan, “Bu işin sağı solu artık yok. Beykozlu Beykoz’da yaşayacak diyerek bir yol yürüyoruz ve vatandaşlarımıza bunu anlatmaya çalışıyoruz. Ya Beykozlu Beykoz’dan gidecek ya da Beykoz’da Beykoz’un asıl sahipleri kalacak. Sıkmadık el dokunmadık Beykozlu bırakmadan yılmadan usanmadan çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.” diye konuştu.

Giresunlulara seslenen CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler, insanın doğduğu yerin önemli olduğunu ancak doyduğu yerin daha önemli olduğunu kaydetti.Köseler, “Beykoz emekçilerin şehriydi. Fabrikalar kapandı. 25 yıldır bu planlarda bizlerin burada tutunmasını sağlayacak konut alanlarını vermediler. Beykoz’u villa kent yapmak istiyorlar. Her seçimde de planları değiştiriyoruz diye size havuç uzattılar. Bu filmi artık izlemek istemiyoruz. Beykozlu olarak arkadaşlarım sarı kart falan diyor ama bence martın sonunda bahar gelsin kırmızı kartı gösterin diyorum. Burada Beykoz’da yetişmiş Giresunlu kardeşlerimle birlikte Beykoz’u yönetmek istiyoruz. Bir kişiden emir alan ithal belediye başkanı istemiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Beykozluluk bilincini yükselterek bu mücadeleyi hep beraber verdiklerini söyleyen Köseler, “Tehlike büyük, bu kentsel dönüşüm rezerv yapı alanı dediğimiz bir kanun var. Bunu okuyacaksınız. Kentsel dönüşüm rezerv yapı alanı, şu anda Beykoz’da 3 mahalle var. Seçim öncesi Rüzgarlıbahçe’de de vardı geri çektiler. Seçim sonrası 14 veya 24 yapı alanı olacak böyle. Bu proje kapalı devre çalışıyor. Sizin konutunuzun alanı imarlı ise yüzde 30’unu alıyor. Buna dikkat etmek, buna göre hareket etmek lazım” şeklinde konuştu.

İftar programı Köseler, Taştan ve Meclis Üyesi adaylarının sahneden programa katılanları selamlamasının ardından sona erdi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb