reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 18 Mart 2024 232 Görüntüleme

Beykoz Devlet Hastanesinin genç sağlıkçısı son yolculuğuna uğurlandı

Beykoz Devlet Hastanesinin genç sağlık personellerinden Suat Gümüş, Soğuksu Merkez Camisinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Beykoz Devlet Hastanesinin genç sağlık personellerinden Suat Gümüş, Soğuksu Merkez Camisinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Önceki gün evinde geçirdiği kalp krizinin ardından hayatını kaybeden Beykoz Devlet Hastanesi Ameliyathane personeli Suat Gümüş’ün naaşı ilk olarak görev yaptığı hastaneye getirildi.

İdare ve Mali İşler Müdürü Mustafa Yılmaz, Müdür Yardımcısı Mehmet Özgül, Fahri Aziret’in yanı sıra çok sayıda çalışma arkadaşı da Suat Gümüş’ün naaşının başına gelerek haklarını helal etti.Başarılı çalışkan bir kardeşimizdi

Helallik alınmasının ardından konuşan Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Süleyman Erdoğdu, “Suat kardeşimiz, başarılı, çalışkan bir kardeşimizdi. Rabbim kendisine rahmetiyle muamele eylesin. Hastane personelimizi bu kadar genç yaşta kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.” dedi.

Suat Gümüş için daha sonra Soğuksu Merkez Camisinde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine, Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Süleyman Erdoğdu ve yöneticilerinin yanı sıra Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler, MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, Gümüş ailesinin akrabaları, dostları ve sevenleri katıldı.

Törene katılanlardan Suat Gümüş için helallik istenmesinin ardından cenaze namazı kılındı. Daha sonra Suat Gümüş’ün naaşı Anadolu Kavağı Mezarlığında dualar eşliğinde toprağa verildi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb