reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 27 Şubat 2024 265 Görüntüleme

ALİ CİNEL, ” BEYKOZ’UN GURUR DUYDUĞU BİR TAKIM OLDUK “

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği TFF Bölgesel Amatör Ligde müthiş bir başarıya imza atan Beykoz İshaklıspor'da Cuma günü Beykoz Stadında oynanacak Şile Yıldızspor müsabakasının hazırlıkları devam ediyor.

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği TFF Bölgesel Amatör Ligde müthiş bir başarıya imza atan Beykoz İshaklıspor’da Cuma günü Beykoz Stadında oynanacak Şile Yıldızspor müsabakasının hazırlıkları devam ediyor.

Beykoz ilçesinin en dış sınırlarında mütevazi bir köy, sonraki konumu ile mahallesi olan Trabzon sevdalılarının yaşadığı İshaklı’da heyecan kasırgası estiren Bordo-Mavili ekip futbol otoritelerini ters köşe etmeye devam ediyor.

Birbirinden güçlü ve profesyonel lig deneyimli takımlar arasından sıyrılmayı başaran Beykoz İshaklıspor haftalardır liderliğini devam ettirirken en yakın rakiplerine ise 2’şer puan fark atmış durumda.Bordo-Mavili Takımın Kulüp Başkanı ve Mahalle Muhtarı olan Ali Cinel’in ağzından şu sıralar düşmeyen cümle ise ” Aman nazar değmesin! ”

Başkan Cinel geride 10 maçlık bir periyot olduğuna vurgu yaparken bu süreci en az kayıpla atlatıp şampiyonluk ipini göğüslemek istediğini söyledi.

Cinel, ” Mütevazi bir kadro çıkmış olduğumuz bu yolda İnşallah hedefimize ulaşacağız. Cuma günü ilk maçta deplasmanda 2-1 mağlup ettiğimiz Şile Yıldızspor’u konuk edeceğiz. Grupta hiçbir maç kolay geçmiyor ve sürprizlere de açık. Futbolcu kardeşlerimiz müsabakanın hazırlıklarında ortaya koyduğu performans ile bizleri daha da çok umutlandırmakta. Beykozlu futbolseverleri Cuma günü Beykoz Stadındaki maçımıza bekliyoruz ” diye konuştu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb