reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 21 Şubat 2024 258 Görüntüleme

BEYKOZ’UN CAMİLERİ TERTEMİZ

Beykoz’un camilerinde yürütülen düzenli temizlik ve ücretsiz tuvalet hizmetiyle ilçe sakinleri ve ziyaretçiler ibadetlerini huzurla yerine getiriyor. 

Beykoz’un camilerinde yürütülen düzenli temizlik ve ücretsiz tuvalet hizmetiyle ilçe sakinleri ve ziyaretçiler ibadetlerini huzurla yerine getiriyor.  Beykoz Belediyesi’nin “5 Yılda 15 Yıllık Hizmet” parolasıyla ilçe genelinde başlattığı temizlik atağıyla 138 cami ve avluları ekipler tarafından özenle temizleniyor.

Ücretsiz kullanıma açılan cami tuvaletleri ve abdesthaneleri de ilçe sakinleri ve ziyaretçileri her daim ter temiz karşılıyor.Mobil Ekipler Her Hafta Camilerde

Beykozluların mutluluğu için ilçedeki toplam 138 cami ve 5 kilisede ekipler tarafından düzenli temizlik hizmeti veriliyor.

Haftalık periyotlarla ibadethaneleri ziyaret eden 4 mobil ekip, iç mekanları temizliyor, avlu ve şadırvanları yıkıyor, tuvaletlerin hijyenik ve bakımlı kalmasını sağlıyor.

Merkezi noktalardaki 50 camide ise temizlik çalışmaları sabit personeller tarafından yapılıyor. Ziyaretçi yoğunluğu yaşanan 6 merkezi camide ise huzurlu ibadet için çift vardiya hizmet veriliyor.

Böylelikle cami ve ibadethanelere gelen ziyaretçiler ferah ve temiz bir görüntüyle karşılaşıyor.

Camilerin yanı sıra Kur’an Kursları da mobil ekipler tarafından aynı özen ve titizlikle temizleniyor. Tüm Hijyen Malzemeleri Veriliyor

Beykoz Belediyesi camilerdeki tuvalet temizliği hizmeti kapsamında sabunluktan, tuvalet kâğıdına, kağıt havludan süpürge ve fırçaya kadar gerekli tüm hijyen malzemelerini temin ediyor.

Şehrin rağbet gören birçok manevi ziyaret noktasına ev sahipliği yapan ilçesi Beykoz’da verilen hizmet, ilçe sakinleri kadar farklı yerlerden gelen ziyaretçiler tarafından da takdir görüyor.Ekipman Montajı ve Tamirat

İbadethanelerde ihtiyaç olan pompa, musluk başlığı, musluk, havlu kağıt aparatı, sabunluk aparatı kapı kilidi, kapı askısı, tuvalet kağıdı gibi ekipmanların montajı teknik ekipler tarafından yapılıyor, arızalar tamir ediliyor.Bayram Günlerine Özel Temizlik

Beykoz Belediyesi camilerde bayram, kandil ve dini günlere özel temizlik hizmetinin yanı sıra cenaze namazı öncesi ve sonrasında da hizmet veriyor.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb