reklam
Ana Sayfa Magazin, Sür Manşet 4 Şubat 2024 2456 Görüntüleme

Özçivit ve Evcen çifti Beykoz Acarkent’ten 4 milyon dolara villa aldı

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti Beykoz'da 4 katlı 900 metrekare büyüklüğündeki villayı 4 milyon 250 bin dolara satın aldı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti Beykoz’da 4 katlı 900 metrekare büyüklüğündeki villayı 4 milyon 250 bin dolara satın aldı.

Evcen ve Özçivit çiftinin Acarkent’in en büyük villa tiplerinden 4 katlı, 900 metrekarelik villalarından alarak bu eve 4 milyon 250 bin dolar ödeyeceklerini öğrenildi.

Kuruluş Osman’da Osman Bey karakterini canlandıran Burak Özçivit’in eşi Fahriye Evcen ve iki oğluyla yaşadığı lüks evle sık sık adından söz ettirmişti.

Kazandıklarıyla gayrimenkule yatırım yapan ünlü çift, beş ay önce satın aldıkları villaya taşınmadı. Çiftin hâlâ kirada otururken, aynı siteden bir villa daha satın aldıkları öğrenildi. Evcen ve Özçivit’in yaşadıkları lüks villa ise hayran bıraktı.Burak Özçivit, 2017 yılında meslektaşı Fahriye Evcen ile hayatını birleştirdi.

Nisan 2019’da Karan’ı, Ocak 2023’te Kerem’i kucaklarına alan çift, 29 Haziran’daki düğünlerinden önce İstinye’de bir dairede oturuyordu. Bu ev Fahriye Evcen’e aitti. Ünlü çift, düğün öncesi Beykoz’da 4 katlı, bahçeli ve havuzlu bir villa kiraladı.

Hürriyet’te yer alan habere göre; Oyuncu çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, kazandıklarıyla gayrimenkule yatırım yapıyor.

İki çocuk sahibi olan çift, Acarkent’te kirada oturduklarından, beş ay önce 2 milyon 350 bin dolara aynı siteden villa satın aldı.

Ailenin, 500 metrekarelik bu eve taşınacağı beklenirken, çift başka bir yatırım hamlesi yaptı. Acarkent’in en büyük villa tiplerinden 4 katlı, 900 metrekarelik villalarından alan çiftin bu eve 4 milyon 250 bin dolar ödeyeceklerini öğrenildi.Bu evi, ilk aldıkları villadan daha çok seven Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, oğulları Karan ve Kerem’le buraya taşınmak için çok heyecanlı olduğu söyleniyor. Ancak aralık ayında villanın yarı ücretini kaparo olarak ödeyen Burak Özçivit’in henüz tapuyu almadığı da gelen bilgiler arasında.

Hâlâ kiradaki evlerinde oturmaya devam eden çiftin, beş ay önce aldıkları ilk villayı ne yapacakları ise bilinmiyor.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb