reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 31 Ocak 2024 313 Görüntüleme

Adını en güzel şekilde yaşatmak istiyorum

Yılbaşı gecesi arkadaşlarıyla eğlendikten sonra Akbaba'daki evine giden üniversite öğrencisi Emeç, motosikletiyle elektrik panosuna çarpmış, 100 metre sürüklendikten sonra ağır yaralanmıştı.

Yılbaşı gecesi arkadaşlarıyla eğlendikten sonra Akbaba’daki evine giden üniversite öğrencisi Emeç, motosikletiyle elektrik panosuna çarpmış, 100 metre sürüklendikten sonra ağır yaralanmıştı.

Motosikletin arkasındaki araçta bulunan sevgilisi Rahel Pekcan ve arkadaşları Emeç’e ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı.

Üniversite öğrencisi genç, hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Oğuzhan Emeç’in sevgilisi ve internet fenomeni Rahel Pekcan, o gece yaşananları, hissettiklerini anlattı.“Adını en güzel şekilde yaşatmak istiyorum”

Sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, bir ay boyunca Oğuzhan’ın evinde kaldığını, ailesinden ve arkadaşlarından büyük destek gördüğünü anlattı.

“Oğuzhan hep benim hayatıma devam etmemi isterdi. Ben de öyle yapacağım” diyen Rahel Pekcan “Bu acı çok garip bir şey. Gülüyorsunuz güldüğünüz için kendinizi suçlu hissediyorsunuz. Oğuzhan’ın adını en güzel şekilde yaşatmak istiyorum. Bana hayatımda yaşatabileceği en güzel 4 seneyi yaşattı. Bana verdiği tüm tavsiyeleri görevim haline getireceğim.” ifadelerini kullandı.

“Yaşaması için her şeyi yaptım”

Kazanın yaşandığı anlara değinen Rahel Pekcan, “Yılbaşını birlikte kutlamıştık, ben Oğuzhan’ın arkasındaki arabadaydım. Olay anında ve sonrasında da yanındaydım. Bir yandan iyi ki diyorum çünkü son anında bile onun için elimden geleni yaptım” derken gözyaşlarını tutamadı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb