reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 27 Ocak 2024 442 Görüntüleme

AK Parti Beykoz’da Meclis Üyesi aday aday sayısı artıyor

AK Parti Beykoz'da Meclis Üyeliği başvuru süresinin sonuna yaklaşılırken, Yenimahallenin tanınan ismi Veli Genç aday adayı oldu.

AK Parti Beykoz’da Meclis Üyeliği başvuru süresinin sonuna yaklaşılırken, Yenimahallenin tanınan ismi Veli Genç aday adayı oldu.

AK Parti Beykoz’da Belediye Başkanlığı için Murat Aydın ile bir dönem daha devam kararı alırken, Meclis Üyesi Aday listesinde de sona yaklaşılıyor.

Başvuru süresinin sonuna yaklaşılırken Yenimahalle Mahallesinin tanınan isimlerinden Veli Genç, Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.Kalabalık bir grupla AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığına gelen Meclis Üyesi Aday Adayı Veli Genç, diğer aday adaylarına başarılar dilediği konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün burada sizlerle bir araya gelmekten duyduğum mutluluğu ifade ederek sözlerime başlamak istiyorum. Partimizin Belediye Meclis Üyesi Aday adayı olarak müracaatımı sizlerin huzurunda yapmış bulunmaktayım. Sizleri yanımda görmekten mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Beykoz’umuza ve mahallemizi temsil ederek meclisimizde sizlerin sesi olacağıma inanıyorum. Aday adaylığımız milletimize, ilçemize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum”

Genç’in aday adaylığı başvurusunu ilçe yöneticisi Özgür Kopuz aldı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb