reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 16 Aralık 2023 396 Görüntüleme

BEYKOZ İSHAKLISPOR İLÇENİN GURURU OLMAYA DEVAM EDİYOR

TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grubunda mücadele eden Beykoz İshaklıspor'da Haliçspor ile deplasmanda oynanacak müsabakanın hazırlıkları devam ediyor.

TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grubunda mücadele eden Beykoz İshaklıspor’da Haliçspor ile deplasmanda oynanacak müsabakanın hazırlıkları devam ediyor.

Grupta 25 Puanla Lider durumda olan İstanbul Beylikdüzüspor’un ardından 24 puanla ikinci durumda olan Bordo-Mavili ekip maçtan galibiyetle ayrılıp zirve yarışındaki avantajını koruma düşüncesinde.

Beykoz İshaklıspor Kulüp Başkanı Ali Cinel yaptığı açıklamada öncelikle kamuoyunda gündem olan Hakeme saldırı olayı ile ilgili görüşlerini açıkladı…” Kimsenin tasvip ermeyeceği bu üzüntü verici olay nedeni ile herkes gibi bizde derinden etkilendik. Halil Umut Meler’e geçmiş olsun diyorum. İnşallah bir daha bu görüntülere şahit olmayız ” diye konuştu.

Daha sonra Salı günü oynayacakları Haliçspor maçına ilişkin düşüncelerini de paylaşan Başkan Cinel, ” TFF den yapılan açıklama sonrasında maçımızın oynanacağı tarih belli oldu. Haliçspor maçını önemsiyoruz. Futbol sahada oynanmadan mücadele etmeden kazanılmıyor. Dolayısı ile Teknik Kadromuz ve futbolcu kardeşlerimiz kesinlikle bir rehavet yaşamadan tüm maçlarda sahaya yansıttığımız ciddiyetle maça çıkacaklar. Müsabakadan 3 puanla ayrılıp bir sonraki maçımız olan Beylerbeyi 1911 FK maçına moral motivasyonu üst seviyede bir takım olarak çıkma düşüncesindeyiz ” şeklinde konuştu.15 Aralık’ta oynanması gereken Haliçspor-Beykoz İshaklıspor karşılaşması TFF tarafından açıklanan yeni tarihi ile 19 Aralık Salı Günü Saat 14.30’da Fatih Mimar Sinan Stadında başlayacak.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb