reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 14 Aralık 2023 488 Görüntüleme

İlkay Yücel: “Beykoz’u daha ileriye taşıma hedefiyle buradayız”

Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı İlkay Yücel ve yönetim kurulu üyeleri, Beykoz yerel basınını ağırladı.

Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı İlkay Yücel ve yönetim kurulu üyeleri, Beykoz yerel basınını ağırladı.Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı İlkay Yücel ve yönetim kurulu üyeleri, Beykoz yerel basınını Kavacık Et Mangal Restoran’da ağırladı. Yücel, basın mensuplarına göreve geliş süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeniden Refah Beykoz İlçe Başkanı İlkay Yücel, kendini ve yönetim kurulunu tanıtarak başladığı toplantıda “Beykoz’u komşu kültürü ile yöneteceklerini” belirtti.Yücel yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bu önemli gün ve anlamlı buluşma vesilesiyle, öncelikle yüreğimizi sarsan Filistin’deki insanlık dramına dikkat çekerek başlamak istiyorum. Filistin’de hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyor, zalim İsrail’in işlediği zulmü şiddetle kınıyorum. Müslüman aleminin bu acı olaylara sessiz kalması, içimizde derin bir üzüntü yaratmaktadır. Bu zorlu dönemde, Erbakan Hocamızın vizyonu ve D8 projesinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha acı bir tecrübeyle görmekteyiz.

Dualarımız, Filistinli kardeşlerimizin yanında, zalimlerin zulmüne karşı direnen tüm mazlumlarla birlikte. Rabbim, bu zor günleri İslam coğrafyası için bir uyanışa dönüştürsün.Beykozlu olarak bu yolda yürümekten büyük bir onur duyuyorum

Yaklaşan seçimler öncesinde, Beykoz’u daha ileriye taşımak ve şehrimizi daha yaşanabilir kılmak amacıyla Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı olarak yeni bir döneme başlıyoruz. İl başkanlığımızın almış olduğu karar ve İl Başkanımız Mustafa Doğan Bey’in güven ve destekleriyle, Beykoz’un gelişimine katkı sağlamak adına bu önemli görevi üstlenmiş bulunuyorum. Beykoz’un bir evladı olarak, bu şehre karşı duyduğum sorumlulukla, içten bir Beykozlu olarak bu yolda yürümekten büyük bir onur duyuyorum.Beykoz’u daha ileriye taşıma hedefiyle buradayız

Yaklaşan seçimler ve sonrasında Beykoz’u daha ileriye taşıma hedefiyle buradayız. Yeni yönetimimizle birlikte, Beykoz’u daha adil ve daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için çalışmalara başladık. Beykoz halkının sadece seçim zamanında değil, her zaman yanlarında olduğumuzu ve sorunlarına çözüm üretmek için burada olduğumuzu belirtmek isterim.

Yeniden Refah Partisi olarak, hamaset siyasetinden uzak duran, şeffaf, liyakate önem veren ve Beykoz’un menfaatini ön planda tutan bir siyaset anlayışını benimsiyoruz.Beykoz siyasetinde çıkar peşinde koşanları değil

Beykoz’da doğrunun ve adil olanın kimden geldiğine bakmaksızın her zaman arkasında olacağımızı, aynı şekilde yanlışın karşısında duracağımızı belirtmek isterim.   Beykoz siyasetinde çıkar peşinde koşanları değil, Beykoz’un gerçek ihtiyaçlarına çözüm arayanları destekleyeceğiz.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın ve partimizin halk nezdinde gördüğü büyük teveccühün bilincindeyiz. Bu teveccühü, Beykoz’da bir iradeye dönüştürmek ve milletimizin beklentilerine karşılık vermek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Beykoz’u daha yaşanabilir, adil ve refahlı bir ilçe haline getirmek için sizlerin destekleriyle yürüyeceğimiz bu yolda, hep birlikte başarılı olacağımıza inancımızı yinelemek isterim.

Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı olarak, yeni dönemde adil düzen, denk bütçe ve ahlaklı belediyecilik anlayışını Beykoz’a kazandırmak için çalışacağımızı beyan ederiz.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb