reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 25 Kasım 2023 412 Görüntüleme

İBB Başkanı İmamoğlu’ndan A’dan Z’ye Beykoz Turu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beykoz'un çok sayıda mahallesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beykoz’un çok sayıda mahallesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.İlk olarak Beykoz’daki küçük ölçekli balıkçılara koruyucu destek dağıtımı programına katılan İmamoğlu, daha sonra Paşabahçe Camisinde cuma namazı kıldı.İmamoğlu, Çubuklu Siloları inceleme gezisinin ardından Mahmutşevketpaşa, Alibahadır, Bozhane ve Cumhuriyet mahallelerini ziyaret etti.

Küçük ölçekli balıkçılara koruyucu donanım malzemelerinin dağıtıldığı törene İmamoğlu’na Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Celal Aksoy, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Ahmet Atalık ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Yavuz Saltık, Balıkçı Kooperatifleri Başkanları, Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, partililer ve balıkçılar katıldı.İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bizim bütçemizden bereket fışkırıyor. Hedefimiz 2024’te 5 yıl daha yetki almak. 2029’da da almak, 2034’te de almak. Bakın bu anlayış sosyal demokrat anlayış, halkını düşünen anlayış kazanmalı. Çünkü bizim kazandığımız anlayışta kaybeden yok. Bazı insanların kazandığı anlayışta ise onların dışında herkes kaybediyor. Bir avuç insan kazanıyor dedi.Halk süt, Çiftçi yardımları ve balıkçı yardımları gibi sosyal yardımların devam edeceğini söyleyen Ekrem İmamoğlu, şunları kaydetti:“2019 seçim kampanyalarının meydanlarında en az 2-3 kez, ‘Sen kimin parasını kime dağıtıyorsun’ diye Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul’da bana sormuştu. Bende ona cevap vermiştim. Aynı şeyi devam ettiriyoruz. Vallahi de billahi de. Milletin parasını millete dağıtıyoruz, bu kadar net. Çok şükür israftan, ranttan bu şehri kurtardık. Milletin parseline imar veren anlayıştan bu şehrin belediyesini kurtardık. İstanbul’un bereketini kaçırdılar, biz bereketini geri getirdik. Çünkü biz çocukluğumuzdan beri birinin sofrasını yerde gördük mü ona ilk lafımız şu olmuştur, ‘Bereketli olsun’. Bereketli olsun deriz değil mi bereketin bol olsun. İnşallah hepimizin bereketi bol olsun. İnşallah sizlerin destekleriyle sandıklardaki oy bereketimiz de çok büyütsün”CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, “İttifak kelimesi çok yoruldu. El birliğiyle o kelimeyi bayağı yıprattık, artık çok olumlu çağrışım yapmıyor seçmenin kulağında.” ifadelerinde bulunduğu hatırlatılarak, kendisinin de sürekli kullandığı “toplumsal ittifak” kelimesinde değişiklik yapıp yapmayacağına ilişkin soruya ise İmamoğlu, “Olur, niye olmasın? Kavramlar ya da isimler değil. Önemli olan içerik, içeriğiyle daha çok ilgileniyoruz.” yanıtını verdi.İmamoğlu daha sonra Paşabahçe Merkez Camisinde cuma namazı kıldı. Namaz çıkışı vatandaşların fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmeyen Başkan İmamoğlu, Çubuklu Silolarında incelemelerde bulundu.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Beykoz İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve meclis üyeleriyle birlikte Beykoz programının devamında Mahmutşevketpaşa, Alibahadır, Bozhane ve Cumhuriyet mahallelerini ziyaret etti.Köy esnafını ziyaret eden İmamoğlu, kendisine sorulan soruları cevaplayarak gelecek seçim döneminde vatandaşların desteğini istedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb