reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 21 Kasım 2023 491 Görüntüleme

AK PARTİ BEYKOZ’DA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN İLK İSİM BAYRAM ÇEVİK

Mart 2024’te gerçekleşecek Yerel Seçimleri için AK Parti’de Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvuru süreci başladı.

Mart 2024’te gerçekleşecek Yerel Seçimleri için AK Parti’de Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvuru süreci başladı.

Mart 2024’te gerçekleşecek Yerel Seçimleri için AK Parti’de Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvuru süreci başladı. Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını ilk yapan isim önceki dönem Meclis Üyesi Mimar Bayram Çevik oldu.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığının resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruda Çevik’in başvuruyu İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç’a yaptığı kaydedildi.

Açıklamada, “Geçmiş dönem Meclis Üyelerimizden Bayram Çevik, 2024 Mahalli İdareler Seçimleri Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını İlçe Başkanımız Sayın M. Hanefi Dilmaç’a yaptı. AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı olarak Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Bayram Çevik’e başarılar diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Çevik’in başvurusunu Dilmaç ile birlikte İlçe Sekreteri Mustafa Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam teslim aldı.Aday Adaylığını sosyal medya hesabından duyuran Bayram Çevik, paylaşımında şu sözlere yer verdi: “Sevgili Beykozlu Hemşerilerim, Dava Arkadaşlarım, Komşularım. Kıymetli Annelerimiz, Kıymetli Babalarımız, Sevgili Genç Kardeşlerim. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Beykoz’umuza hizmet bayrağını daha yukarılarda dalgalandırmak ve yılların tecrübesini yine Beykoz’un hizmetine sunmak gayesiyle, Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumu yaptım.

Başvurumu İlçe Başkanımız Muhammed Hanefi Dilmaç, Kadın Kolları Başkanımız Gaye Zayıf, Gençlik Kolları Başkanımız Burak Karaçam’a yaptık, kendilerine yanımda oldukları için teşekkür ederim. İnşallah bu başvurumuz hakkımızda hayırlı olur. Sizlerin dualarını beklerim.

Beykoz’umuza hizmet yolunda her daim gücümüze güç katacak dilekleriniz, görüşleriniz, önerileriniz ve dualarınız için şimdiden teşekkür ederim. Çıktığımız bu yolda Rabbim bizleri mahcup etmesin. Selam ve saygılarımla.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb