reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 19 Ekim 2023 494 Görüntüleme

Beykoz Muhtarları Şampiyonluğunu İlan Etti

İBB düzenlediği, Asya ve Avrupa Yakasındaki muhtarlar ve Azalarının katıldığı Muhtarlar Futbol Turnuvasının, kıyasıya mücadelesinde Turnuvasının Şampiyonu Beykoz Muhtarları oldu.

İBB düzenlediği, Asya ve Avrupa Yakasındaki muhtarlar ve Azalarının katıldığı Muhtarlar Futbol Turnuvasının, kıyasıya mücadelesinde Turnuvasının Şampiyonu Beykoz Muhtarları oldu.Beykoz Muhtarlar Derneği, İlk yapılan Final Maçının kıyasıya yapılan karşılaşmasını, İBB Maltepe Spor Tesislerinde, Beykoz Şile Muhtarlar Takımını 2-0 yendi. 2. Karşılaşması olan Çeyrek Finalde Sancaktepe Takımını 5-1 yendi.Üstün bir oyun sergileyen Beykoz Muhtarlar Derneği Futbol Takımı, Yarı Finalde ise Pendik Muhtarlar Takımını 5-2, ardından Anadolu Yakası Finalinde Şile’yi 1-0 mağlup etti. İstanbul Finalinde ise Şişli Muhtarlar Takımı ile yaptığı karşılaşmada 2-2 biten maçı, Beykoz attığı penaltılarla 7-6 yenerek Şampiyon oldu.Beykoz Muhtarlarının başarılarının beklendiği gibi gerçekleştiğini belirten, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun, onlarla gurur duyduğunu belirterek Mahalle Muhtarlarına teşekkür etti.

Oynanan maçlar sonunda kupa ve madalya töreni düzenlendi. Şampiyon Beykoz Muhtarlarına, Şampiyonluk Kupasını İBB Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Yavuz Saltık verdi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb