reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 22 Eylül 2023 693 Görüntüleme

Deva Partisi Milletvekili Elif Esen Beykoz’da esnafı ziyaret etti

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Beykoz’da yerel seçim için nabız yokladı. Deva Partisi İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Elif Esen, ilçe teşkilatı ile birlikte Beykoz’da saha çalışmalarına katıldı.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Beykoz’da yerel seçim için nabız yokladı. Deva Partisi İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Elif Esen, ilçe teşkilatı ile birlikte Beykoz’da saha çalışmalarına katıldı.İlk etapta Kavacık’taki ilçe merkezinde İlçe Başkanı Avukat Hikmet Baki ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Elif Esen, teşkilat mensupları ile önümüzdeki yerel seçimlerde ilgili istişarelerde bulundu.

“Seçildikten sonra ziyaretimize gelmiyorsunuz.” diyen halkın dilek ve şikâyetlerini dinlemek için Paşabahçe Semt Pazarı’nda esnaf ziyareti yaptığını ifade eden Bayan Esen, “milletvekili milletin vekilidir, sizlerle ne kadar iç içe olursak, sorunlarınıza o kadar vakıf olur, meclise taşırız.” İfadelerini kullandı.

Elif Esen Paşabahçe’de esnaf ziyareti yaptığı sırada girmiş olduğu dükkânlarda dükkân sahibi ile çay içerek sohbet etti. Vekil Esen, pazar esnafını ziyaretinin ardından Paşabahçe Mahalle Muhtarı İlkay Aydın’ı da ziyaret ederek, bilgi aldı.Ziyarete, Deva Partisi Genel Merkez Kadın Çalışmaları Koordinatörü Rahile Bahar Kayserilioğlu, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Erdem Işıklar, Üsküdar İlçe Başkanı Ali Huzeyfe Başkaya ve Beykoz İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

İlçe Başkanı Hikmet Baki Milletvekili Elif Esen’e Beykoz’a ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb