İHH Beykoz Temsilciliği; eski Belediye Başkanları ile Kavacık Mangal’da istişare kahvaltısı düzenledi.
Toplantıda İHH İnsani Yardım Vakfının Uluslararası faaliyetleri, Türkiye’de yapılan organizasyonlar ve Beykoz özelindeki projeler; İHH Beykoz Temsilcisi Ekrem Tuncer tarafından anlatıldı.
Belediye Başkanlarının öneri ve düşüncelerini paylaştığı toplantıda güncel ve yerel konularda karşılıklı istişare edildi.
Toplantıya Beykoz eski Belediye Başkanları; Muharrem Ergül ve Alaattin Köseler ile Çavuşbaşı eski Belediye Başkanları Osman Şimşek ve M. Hanefi Dilmaç katılırken Ali Zengin rahatsızlığı sebebiyle, Şevket Arıkan ise il dışında olduğu için katılamadı.
Belediye Başkanlarının da katılımıyla yapılacak bir proje için ortak mutabakata varılan toplantı sonrası, günün anısına; Ekrem Tuncer konuklarına Beykoz Cam ürünü Kahve ve çay fincanı hediye etti.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
İHH Beykoz eski belediye başkanlarını ağırladı
Yorumlar
Benzer Haberler
-
TBMM’de İsmet Acar’a Vefa: Uğur Bayraktutan Hayırseverliğini Meclis Kürsüsünden Anlattı
-
Beykoz Kahvecisi’nden Boğaz’a Yeni Şube Yalı Kütüphanesi’nde Hizmete Açılıyor
-
Beykoz Kütüphanesi Yaz Mesaisine Geçiyor Çalışma Saatleri Değişti
-
Beykoz Belediyesi Davasında Ara Karar Köseler ve Gümüş’ün Tutukluluğu Devam Edecek
-
15 TEMMUZ’DAN GERİYE KALANLAR: UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ
-
Beykoz SGK Müdürü Ferda Özkalender’e Veda Programı
-
Beykoz’da Drone Destekli Trafik Denetimi 56 Araca 122 Bin Lirayı Aşkın Ceza
-
Beykoz Belediyesi Hentbolda Sezonu Çifte Şampiyonlukla Kapattı
-
15 Temmuz Masterler Turnuvası’nda Finalin Adı Boğazın Yargıçları – Ortaçeşme
-
Beykoz’da Su Sporları Festivali Boğaz’da Coşku Dolu Anlara Sahne Oldu
-
Tasarruf Vurgusunun Ardından Beykoz Belediyesi’nden 3 Elektrikli Araç Kiralama İhalesi
-
Sıcak Havalarda Beykozluların Yeni Gözdesi Sultaniye ve Gümüşsuyu Sahili