İHH Beykoz Temsilciliği; eski Belediye Başkanları ile Kavacık Mangal’da istişare kahvaltısı düzenledi.Toplantıda İHH İnsani Yardım Vakfının Uluslararası faaliyetleri, Türkiye’de yapılan organizasyonlar ve Beykoz özelindeki projeler; İHH Beykoz Temsilcisi Ekrem Tuncer tarafından anlatıldı.
Belediye Başkanlarının öneri ve düşüncelerini paylaştığı toplantıda güncel ve yerel konularda karşılıklı istişare edildi.
Toplantıya Beykoz eski Belediye Başkanları; Muharrem Ergül ve Alaattin Köseler ile Çavuşbaşı eski Belediye Başkanları Osman Şimşek ve M. Hanefi Dilmaç katılırken Ali Zengin rahatsızlığı sebebiyle, Şevket Arıkan ise il dışında olduğu için katılamadı.
Belediye Başkanlarının da katılımıyla yapılacak bir proje için ortak mutabakata varılan toplantı sonrası, günün anısına; Ekrem Tuncer konuklarına Beykoz Cam ürünü Kahve ve çay fincanı hediye etti.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
İHH Beykoz eski belediye başkanlarını ağırladı
Yorumlar
Benzer Haberler
-
Başkan Vekili Gürzel, Başkan Köseler’i Silivri’de Ziyaret Etti
-
MHP’li Dursun’dan Sert Açıklama “Beykoz’a Fransız Kalmayın, Hodri Meydan!”
-
İrem Kaşoğlu’ndan Türkiye Üçüncülüğü: Beykoz Elmalı Spor Kulübü’ne Gurur Yaşattı
-
KENEVİR: UYANIŞIN VE KURTULUŞUN ADI OLABİLİR
-
KISIR DÖNGÜLER VE SUNİ GÜNDEMLERİN GÖLGESİNDE GERÇEKLER
-
Ekrem Tuncer’den Arabalı Vapur Tepkisi: “Sivrisinek Konuşuluyor, Vapur Sessizce Gidiyor”
-
Eski Beykoz Aday Adayı Tuncay Tolga Özçakmak Gözaltında
-
CHP’li Taştan’dan MHP’nin Alkol Satışı İddiasına Sert Yanıt “Bu Açıklama Baştan Aşağı Yalan”
-
Göztepe Muhtarı’ndan Emlak Rayiç Zammına İlk Dava
-
Kanlıcaspor’un Yeni Sezon Teknik Direktörü Aycan Demir Oldu
-
Yücel Çelikbilek Fitness Merkezi 1000 Üye Sayısını Aştı!
-
MHP’den Beykoz Plajlarındaki Alkol Satışı Kararına Sert Tepki: “Beykoz Halkının İradesi Yok Sayılamaz!”