reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 14 Ağustos 2023 659 Görüntüleme

Temel Karadeniz: “Beykoz’u sosyal demokrat belediyecilikle taçlandıracağız”

Uzun süredir Beykoz’da gündem olmaya devam eden CHP Beykoz İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi’nde adaylığını açıklayan isimlerden olan Temel Karadeniz çeşitli açıklamalarda bulundu.

Uzun süredir Beykoz’da gündem olmaya devam eden CHP Beykoz İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi’nde adaylığını açıklayan isimlerden olan Temel Karadeniz çeşitli açıklamalarda bulundu.Kavacık’taki Doğal Dükkan da basın mensuplarını ağırlayan Karadeniz iddialı ifadeler kullandı.

Yerelden başlayarak dargınlıkları ortadan kaldırdığını ifade eden Karadeniz, “Ülkemizin siyasal anlamda sıkıntılı bir süreçten geçtiği bu günlerde hepimizin elimizi taşın altına koyması gerektiğine inanıyorum.” diye konuştu.

Teşkilat için de sağlayacağı birlik bütünlük sonucunda, Beykoz Belediye Başkanlığını tüm örgütle omuz omuza çalışarak CHP kazandıracakları taahhüdünde bulundu.Kadının gücünü siyasete hakim kılacağız

Örgütümüzü güçlü kılarak ortak akılla, ekip ruhuyla Beykoz’u hep birlikte yöneteceğiz; özetle tabanın sesini yukarıya duyuracağız. Gençlerin güvenini kazanarak partimizi gençleştireceğiz ve kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yaparak kadının gücünü ve çalışkanlığını siyasete hâkim kılacağız.

Seçim atölyesi kuracağız

“Çözüm Beykoz adı altında bir seçim atölyesi kuracağız. Yönetimimiz dışındaki üyelerimizin kuracağı komisyonları temel alarak not düştüğümüz tüm raporları değerlendireceğimiz bir seçim atölyesi kurmayı hedefledik. Bu atölyede belediye meclis grubumuz ile profesyonellere yaptırdığımız çalışmalardaki raporlara göre yerel seçime yönelik proje çalışmalarını örgütümüzün tüm katmanlarına sürece dahil ederek ortak akılla gerçekleştireceğiz.

Bütün partililerle bir araya geleceğiz

Mahalle birimlerimizi hızlı bir şekilde oluşturarak mahalle üyelerimize ulaşıp Beykoz’daki tüm üyelerimizi çalışmalarımıza ortak edeceğiz.

Partimizde geçmişten bugüne kadar görev almış önde gelen tüm isimlerimizle yerel seçimlere giden bu yolda bir araya gelerek her birinin tecrübelerinden yararlanacağız ve çalışmalarımıza katkı sağlamaları için tüm olanakları sunacağız.Belediyenin usulsüzlüklerini rapor haline getireceğiz

Belediye Meclis Üyeleri ile koordineli bir şekilde hareket edilmesi sağlanacak. Belediye Meclisi toplantılarında alınan kararları, konuşulan gündemleri, belediyenin yaptığı usulsüzlükleri her toplantı sonunda rapor haline getirerek örgütümüzle ve Beykoz kamuoyuyla sürekli olarak paylaşacağız.

STK’lar ile iletişim halinde olacağız

STK’lar ile sürekli iletişim halinde olacağız. Mahalle muhtarı, yerel basın, dernek ve site yöneticileri, spor kulüpleri, taksi durakları, esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı sürekli ziyaret ederek bulunduğu alanlardaki sorunları, yerel ve genel siyaset ile ilgili taleplerini karşılamak için çalışacak, sorun ve çözümlerini rapor haline getireceğiz.

Beykoz’u sosyal demokrat belediyecilikle taçlandıracağız

Daha katılımcı bir yönetim anlayışıyla demokratik ve yaşanılabilir bir Beykoz için tüm örgütümüzle birlikte omuz omuza çalışmaya adayım… Güçlü, dinamik ve çalışkan bir örgüt yapısı kurarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere miras bırakmış olduğu ilke ve ideallerinin izinde sosyal demokrasinin temel değerlerini benimseyen bir anlayışıyla Beykoz’umuzu sosyal demokrat belediyecilikle taçlandıracağız.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb