reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 21 Temmuz 2023 673 Görüntüleme

Hanefi Dilmaç hac dönüşü ziyaretleri kabul ediyor

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç'a hac vazifesinin ardından ziyaretler devam ediyor. Kendisini ziyaret etmek isteyenleri AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı'nda misafir eden Hanefi Dilmaç, iyi dileklerini ileten misafirlerine de teşekkür etti.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç’a hac vazifesinin ardından ziyaretler devam ediyor. Kendisini ziyaret etmek isteyenleri AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı’nda misafir eden Hanefi Dilmaç, iyi dileklerini ileten misafirlerine de teşekkür etti.

Kurban Bayramı öncesi hac vazifesini yerine getirmek üzere kutsal topraklara giden Dilmaç, dönüşünde ziyaretçi akınına uğradı.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç’ın ziyaretçileri arasında Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam gibi isimlerin yanı sıra Beykoz İlçe Müftüsü Ali Efe, Beykoz muhtarları, STK temsilcileri, mahalle teşkilat üyeleri de yer aldı.

İlçe Başkanı Dilmaç, ziyaretçilerine zemzem suyu ve hurma ikram etti.

Hanefi Dilmaç’ı ziyaret eden isimler arasında İHH Beykoz Şube Başkanı Ekrem Tuncer ve Dost Beykoz İmtiyaz Sahibi Kader Gür’de yer aldı.

Dilmaç, Tuncer ve Gür ile hac vazifesi sırasında hissettiklerini ve daha sonra gerçekleştirdiği Bosna Hersek ziyaretinde yaşananları anlattı.

Yaklaşık 45 dakika süren ziyarette hatıra fotoğrafı da çekildi.

Hanefi Dilmaç, kendisini ziyaret edenlere sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla, “Hac vazifemizin dönüşü sonrası ziyaretimize gelen dostlarımızı ilçe başkanlığımızda ağırlıyoruz. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” ifadeleriyle teşekkür etti.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb