reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 12 Temmuz 2023 446 Görüntüleme

RİVA 2. KOY’DA YAZ PÜFÜR PÜFÜR BAŞLADI

İstanbul’da yaz aylarına heyecan ve keyif getiren Riva 2. Koy, altın kumlu sahili, muhteşem manzarası, kafeleri ve dinlenme alanlarıyla sezonu açtı.

İstanbul’da yaz aylarına heyecan ve keyif getiren Riva 2. Koy, altın kumlu sahili, muhteşem manzarası, kafeleri ve dinlenme alanlarıyla sezonu açtı. Beykoz Belediyesi’nin turizm yatırımları kapsamında 12 bin m2’lik alanda, modern bir projeyle ilçeye kazandırdığı Riva 2. Koy tatilcileri ağırlamaya başladı.

İstanbulların sıcak yaz ayları boyunca güneş, deniz ve kumun tadını doyasıya çıkaracağı tesis, her gün 07.00-19.00 saatleri arasında karma olarak hizmet veriyor.

Tatilcilerin Yeni Gözdesi   

Şehrin ilk ve tek modern kadınlar plajına sahip, her yaz tatilcilerin akın ettiği Elmasburnu Tabiat Parkı’nın yanında hizmete açılan koyda keyifli bir yaz için geniş bir alanda kumsal ve yeşil alan düzenlemeleri yapıldı. Alana gelen ziyaretçilerin yeme içme ihtiyaçları için 2 kafe, 2 büfe ile giyinme, duş kabinleri ve tuvaletler yer alıyor.

Beykoz Belediyesi tesisteki tüm ortak kullanım alanlarında ise kesintisiz temizlik hizmeti veriyor. Koyun girişinde 300 araçlık otopark misafirleri bekliyor.  

Sıcacık kumsalı, temiz havası, güneşi ve deniziyle tatilcileri bekleyen Riva 2. Koy, şehrin hemen yanı başında ailecek günü birlik tatil yapmak isteyenlerin yeni gözdesi olacak.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb