reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 15 Haziran 2023 439 Görüntüleme

Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Annesini Ebediyete Uğurladı

Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun'un hayatını kaybeden 80 yaşındaki annesi Sultan Altun için Safranbolu'da cenaze töreni düzenlendi.

Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun’un hayatını kaybeden 80 yaşındaki annesi Sultan Altun için Safranbolu’da cenaze töreni düzenlendi.

Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı ve Rüzgarlıbahçe Mahalle Muhtarı Sedat Altun’un 80 yaşındaki annesi geçtiğimiz gün sabaha karşı Safranbolu’daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Sultan Altun için Safranbolu Yunus Emre Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.Başta AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç’ın yanı sıra İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, çok sayıda Beykozlunun katıldığı cenaze töreninde Altun ailesinin yakınları, akrabaları ve sevenleri de hazır bulundu.

Anne Sultan Altun’un cenaze namazı helallik alınmasının ardından kılındı. Merhume Altun, daha sonra toprağa verildi.

Cenaze namazının ardından taziye mesajı yayınlayan AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Altun ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Dilmaç, “Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı ve Rüzgarlıbahçe Muhtarımız Sedat Altun kardeşimizin kıymetli validesini Safranbolu Yunus Emre Camii’nden Yüce Mevlâ’ya uğurladık. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah.” dedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb