reklam reklam
Ana Sayfa Sağlık, Sür Manşet 10 Haziran 2023 4930 Görüntüleme

Beykoz Devlet Hastanesi’ne 60 yeni personel atandı

Sağlık Bakanlığı son yapmış olduğu atamalar kapsamında Beykoz Devlet Hastanesi’ne 60 yeni personel görevlendirdi.

Sağlık Bakanlığı son yapmış olduğu atamalar kapsamında Beykoz Devlet Hastanesi’ne 60 yeni personel görevlendirdi.Çoğunluğunu yeni işe alınların oluşturduğu personel grubuna Beykoz Devlet Hastanesinde oryantasyon eğitimi verildi.

Beykoz Devlet Hastanesi Eğitim Birim Sorumlusu Aylin Karayemişoğlu tarafından programlanan eğitim iki gün süre ile devam etti. Bu süre zarfında yeni personele Beykoz Devlet Hastanesi’nin işleyişi ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu anlatıldı.Sağlık Bakanlığı ve hastane tanıtımı, kalite gereği hasta ve çalışan güvenliği, iletişim, hijyen, çalışan hakları, hasta hakları, bilgi güvenliği ve teknik bilgileri kapsayan eğitim programlarını tamamlayan, hemşire, ebe, sağlık teknisyeni ve tıbbi sekreterden oluşan 60 kişilik grup görevlerine başladı.Oryantasyon eğitiminin son bölümünde hastane idaresi de yeni personelle tanıştı. Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr Süleyman Erdoğdu, Başhekim Yardımcısı Numan Gündüz, İdari Hizmetler Müdürü Mustafa Yılmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdiresi Aydan Dündar, Müdür yardımcıları Mehmet Özgül, Fahri Aziret ve Emel Öztürk’ün de hazır bulunduğu tanışma programında Başhekim Erdoğdu kısa bir değerlendirmede bulundu.Mesai saatlerine mutlak uyum gösterilecek

Başhekim Erdoğdu, yeni personele yönetmeliklerle ilgili bilgi verdi. Mesai saatlerine uyum konusunda hassasiyet gösterilmesini isteyen Erdoğdu, hırsızlığın sadece para veya mal çalmakla olmadığını, devletin mesaisini yerine getirmemenin de bir hırsızlık suçu olduğunu söyledi.

Eğitimlerini alan personelin talebelik dönemlerinin bittiğini ve sorumluluk bilinciyle göreve başlamalarıyla devletin sorumluluğunu üstlendiklerini ifade eden Erdoğdu, kamu kurumlarında hiçbir çalışanın diğer çalışana üstünlüğü olmadığını fakat idari yöneticilerin disiplinden ve bulundukları konum gereği yapılan işten sorumlu olduklarını söyledi.

Erdoğdu, birim sorumlusu, müdür yardımcısı, müdür ve başhekim olarak silsilenin çıktığını ifade ettiği konuşmasında,  yeni başlayan personele hayırlı olması temennisinde bulundu.Sabır ve iletilişim olmazsa olmazımızdır

Beykoz Devlet Hastanesi kısa süre önce atanan İdari Hizmetler Müdürü Mustafa Yılmaz’da konuşmasında görevini layıkıyla yerine getiren personelin yönetici olarak her zaman destekçisi olacaklarını ifade ederek, “bizim işimiz sabırla olur. Sabır bizim işimizin anahtarı, sabır, eğitim, hizmet ve iletişim olmazsa olmazımızdır. Amirlerle, vatandaşlarla ve mesai arkadaşlarımızla kuracağımız iletişim çok önemlidir. Hepinize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Program sonunda hastane yönetimi ve yeni personel günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb