reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 28 Nisan 2023 565 Görüntüleme

İYİ PARTİ KURUCULAR KURULU ÜYELERİ MHP’YE GEÇİYOR

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı Kurucular Kurulu, aynı zamanda İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Ali Emanet ve Kâmil Güner İYİ Parti’den istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi’ne katıldı.

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı Kurucular Kurulu, aynı zamanda İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Ali Emanet ve Kâmil Güner İYİ Parti’den istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi’ne katıldı.

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı’nın kuruluş aşamasında yer alan Sedat Ali Emanet ve Kâmil Güner MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi ile görüştükten sonra MHP saflarına geçme kararı aldı.

Ersin Beyaz döneminde İYİ Parti İstanbul İl Yöneticiliği de yapan Sedat Ali Emanet, İYİ Parti’den istifasını şu ifadelerle dile getirdi.

Emanet: “Son zamanlarda özellikle savunma sanayiinde içinde bulunduğum havacılık camiasının emeklerine saygısızlık olarak gördüğüm gelişmeler hakkında Millet İttifakı’ndan gelen açıklamalar, yarın iktidar olduklarında nasıl yol çizeceklerinin bende işareti oldu.

Bu gelişmelerin çok daha ötesinde ileri ki aylarda savunma sanayiinde yapılacak açıklamaların ve çalışmaların ne olduğunu biliyorum. Çok daha fazla heyecan verici gelişmeler ve çocuklarımızın geleceği ve güvenliği benim için soğan fiyatından daha değerli.

AKP’ye kozmik odaya soktu diye kızanlar, şimdi sandığa gidip verdiği oylar ile ülkemin tüm projelerini emperyalist yapılara teslim edemez.

Yeniden açıkça ortaya çıkan PKK/FETÖ yapılarına müsaade edemeyiz, yalan dolan haberlerle insanlarımızı yeniden etki altına almalarına göz yummamalıyız.

Bundan sonra ki süreçte Beykoz’un her alanda büyümesi için, Beykoz’un güzel çocukları ve gençleri için elimden gelen her şeyi yapmayı söz veriyorum.” şeklinde konuştu.

MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, “Sedat Ali Emanet Bey, Beykoz’un bir değeridir. Kendisinin ifade ettiği cümlelerin eksiği var fazlası yok. Kendisi hoş geldi, sefa getirdi.” dedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb