reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 29 Mayıs 2022 1444 Görüntüleme

DEVA Partisi İstanbul 28. Kongresini gerçekleştirdi

Başakşehir 1. Olağan Kongresi Genel Başkanımız Ali Babacan’ın katılımı ile 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü Başakşehir İBB Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Başakşehir 1. Olağan Kongresi Genel Başkanımız Ali Babacan’ın katılımı ile 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü Başakşehir İBB Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.Kongreye, Genel Başkan Yardımcıları, Genel Merkez kurucu üyeleri, İl Başkanı Dr. Erhan Erol, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları, teşkilatımız, STK Başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.İlçe Başkanı Nesrin Toygar, “Genel Başkanımızın dediği gibi, çok dinleyip az konuşacağız. DEVA olmak için hep birlikte yola çıktık. Yol boyunca etnik kimlikleri, inançları, mezhepleri, yaşam biçimleri birbirinden farklı milyonlarca insanımızın yol arkadaşımız olacağına inancımız tam, partimizin vatandaşlarımızı yok sayan değil kucaklayan ilke anlayışında olduğunu mahalle mahalle anlatacağız.” dedi.
İl Başkanı Dr. Erhan Erol, “DEVA Partisini engellemeye çalışanlar korku iklimine girdiklerini bize gösteriyor. Ne yaparlarsa yapsınlar, damla damla büyümemize engel olamayacaklar. Bugün burada Başakşehir’de 28. Kongremizi gerçekleştiriyoruz. Teşkilatımız her geçen gün daha da büyüyor. Hiçbir güç bizi yolumuzdan çeviremeyecek, tüm enerjimizle sahalardayız.” diyerek. İlçe Başkanı Nesrin Toygar’ı ve yönetimini tebrik etti.DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan konuşmasında, “Engellemelere rağmen, on binlerce vatandaşlarımızla tüm Türkiye’ye güçlü bir mesaj verdik. Gaziantep mitingimizden önce yaşadıklarımız, ülkemizin düştüğü hazin durumun bir tablosudur. Bu devlet hepimizin ama devletin imkanları, iktidar partisinin emrine sunulmuş durumda. DEVA Partisini engelleme çabalarının hiçbiri sonuç vermeyecek. İnşallah seçim günü geldiğinde, o günün akşamında haritayı maviye boyayacağız. Türkiye’nin yarınlarını hep beraber inşa edeceğiz. Türkiye büyük bir değişim yaşayacak.” dedi.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb