reklam reklam
Ana Sayfa Sağlık, Sür Manşet 4 Mart 2022 7432 Görüntüleme

Beykoz’da yapılacak yeni hastanenin yeri belli oldu

Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ve Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti.

Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ve Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti.Ziyarette çeşitli açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz’da yapılması için çaba sarf edilen yeni hastane projesine yönelikte değerlendirmelerde bulundu.Beykoz Devlet Hastanesi Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezine gelişlerinde Başhekim Süleyman Erdoğdu, İdari Hizmetler Müdürü Selda Ceylan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Emel Öztürk ve diğer ilgililer tarafından karşılanan Kaymakam Çiçekli ve Başkan Aydın, merkezde tedavi gören ve kendilerine yakın ilgi gösteren hastalarla da sohbet etti.Merkezde hastaların hal hatırlarını soran Çiçekli ve Aydın, merkezin imkânlarının iyileştirilmesi amacıyla hastane yöneticileri ile bir toplantı yaptı. Beykoz Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi İdari Müdür Yardımcısı İhsan Kılıç’tan bilgi alan Kaymakam Çiçekli, merkezin imar durumuna baktırdığını ve Boğaziçi ön görünümde yer aldığını ifade etti. Başkan Murat Aydın ise, merkezde tedavi gören hastalara ilişkin Beykoz Belediyesi olarak ellerinden gelen imkânı sunmaya hazır olduklarını söyledi.Murat Aydın, Beykoz Belediyesi olarak merkeze sosyal anlamda destek verdiklerini ve yaz mevsiminde Beykoz Belediyesi’nin mesire yerlerinin hastalara ilişkin piknik amaçlı kullanılabileceğini ve o tarz organizasyonlarda gerekli olan ihtiyaçları da temin edebileceklerini dile getirdi.

Öte yandan Beykoz için planlanan yeni hastanenin Türk Alman Üniversitesi’nin yanındaki arazide yapılmasına ilişkin girişimleri başlattıklarını ifade etti. 150 dönümlük arazinin sağlık alanı olabilmesi için bakanlık nezdinde girişimlerde bulunulduğunu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın konuyla bizzat ilgilenip takip ettiğini söyledi. Beykoz’da planlanan yeni hastane girişimlerinin Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan’ında bilgisi dâhilinde olduğunu dile getiren Başkan Aydın, hastanenin nasıl bir hastane olacağına ilişkin detayların daha sonra belli olacağını kaydetti.Başkan Murat Aydın, Paşabahçe’deki mevcut Beykoz Devlet Hastanesi’nin, hizmetin aksamaması için yeni hastane yapıldıktan sonra tadilata alınarak butikleştirileceğinin de planlamalar arasında olduğunu dile getirdi.

Kaymakam Çiçekli ve Başkan Murat Aydın daha sonra Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’ni gezerek, işleyişle ilgili bilgi aldı.

Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Süleyman Erdoğdu ve diğer idarecileri ziyaretleri ve vermiş oldukları destekleri nedeniyle Kaymakam Çiçekli ve Belediye Başkanı Murat Aydın’a teşekkür etti.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb