DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
AKP İKTİDARI, SADECE BİR ELEMENT, BİR GÖLGE Mİ?
“DIŞ GÜÇLER” enstrümanı bilerek mi kullanılıyor? Şayet bu “Algı Operasyonu” değil, Milli ve yerli hassasiyetleri istismar niyet ve arzusu ise… İktidara geldiği 2002 yılından bu tarafa AKP diliyle söylenegelen “DIŞ GÜÇLER” bir hakikatin zımnen itirafı ve beyanı değil midir?
Türk halkı, Türk Milleti, Türk seçmeni, Türk aklı, Türk siyaseti… Daha da doğrusu; aklı başında her bireyin şu soruya cevap araması gerekmez mi?
Merkez Bankası tarafından basılan, iktidarlar eliyle sevk ve senkronize edilen TL’nin Döviz kurları karşısında değer düşüş ve artışını kim belirliyor- sağlıyor?
Şayet kontrol DIŞ GÜÇLERİN elinde ise: Muktedir kim? İktidar kim? Hükümet eden kim?
Yoksa… 50+1 Oy oranıyla AKP’yi muktedir kılan SEÇMEN, Adalet ve Kalkınma Partisi yerine DIŞ GÜÇLERİN içimizdeki uzantılarına mı REY verdi?
Yegane “Yerli ve Milli” kendilerinin olduğu iddiasında olan AKP iktidarı, sadece bir element, bir GÖLGE mi?
Yorumlar
Benzer Yazılar
-
ŞAHLANIŞ FİKRİYATI: SİYASETİN KİRLENEN ZEMİNİNDE DEĞER MERKEZLİ BİR DİRİLİŞ ARAYIŞI
-
Kenevir ve Haşhaş Üretiminin Stratejik Önemi ve Siyasi Körlük
-
PAYDAMIZ AYNI, PAYIMIZ DA AYNI OLSUN
-
Gölgesi Büyük Olanların Devrinden, Özü Büyük Olanların Devrine
-
Eğitimde İki Temel Ayak: Evrensel Ufuk ve Milli Kimlik
-
Köylünün Kadim Hakkı ile Bürokratik Yanılgı Arasındaki Sessiz Savaş
-
NAİM
-
SİYASETİN GÜRÜLTÜSÜ ARASINDA KAYBOLAN HAKİKAT
-
İNSAN ve İNSANLIK SEVGİSİ SEVMEK
-
Misilleme Zihniyeti Devletleri Yıkar, Hoşgörü Zihniyeti Milletleri İnşa Eder
-
VAHŞİ BATI’nın BOSNA’da İNSAN AVI
-
GÜNLERDEN 10 KASIM 2025 ve SAAT DOKUZU BEŞ GEÇİYOR