reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 7 Kasım 2021 1128 Görüntüleme

Hikmet Baki: “Ve artık Beykoz’un Devası Hazır diyoruz”

DEVA Partisi Beykoz İlçe Yönetimi, yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

 

DEVA Partisi Beykoz İlçe Yönetimi, yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Beykoz İlçe Başkanlığı, basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek İlçe Yönetimini tanıttı.Açılış konuşmasını yapan DEVA Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av. Hikmet Baki, “Bugün burada yeni bir siyasi partinin, Boğaz’ın incisi Beykoz’da ilk adımını sizin huzurunuzda atmanın kıvancı içerisindeyiz. 1 Mart 2021 tarihi itibariyle görevlendirilmemden bu yana 260 gönüllümüz ile yaptığımız görüşme ve istişarelerden sonra kurucu yönetim kurulumuzu, genel merkezimizin onayıyla da oluşturup 27 Eylül’de de resmi kuruluşumuzu tamamlamış olduk.” dedi.VE ARTIK BEYKOZ’UN DEVASI HAZIR DİYORUZ

İnce eledik, sık dokuduk. Düşündük, taşındık, danıştık, istişare ettik ve sonuçta; bilgili, birikimli, liyakatli, ehil, bir kadro ile yola çıktık. Tüm birimlerimiz kendi kendini idare edebilecek, diğer başkanlıklarla organize olabilen, kolektif çalışma, inisiyatif ve karar alma, yürütme kabiliyetine sahiptirler. Artık sahadayız ve her alanda mutfağında iyi çalışılmış, hesabı kitabı yapılmış proje ve iddialarımızla yola çıkıyoruz. Ve artık Beykoz’un Devası Hazır diyoruz.” ifadelerini kullandı.Parti üyelerinin yüzde 90’ının daha önce siyaset yapmadığını söyleyen İlçe Başkanı Baki, “İçimizde daha önce Şeref Sarıkaya’dan başka siyaset yapmış kimse yok.” “Hepimiz yeni ve acemiyiz siyasetin profesyoneli değiliz. Hepimiz bu hareketi görerek ve heyecanlanarak ‘İşte ben burada siyaset yaparım’ diyerek gelmiş insanlarız.” Dedi.CUMHUR İTTİFAKI İÇERİSİNDE YER ALMAYACAĞIZ

“Genel Başkan Ali Babacan’ın, Cumhur İttifakı içerisinde yer almayacaklarını net bir şekilde ifade ettiğini vurgulayarak mevcut iktidarla ülkenin yol yürüyemeyeceğini buranın yangın yeri olduğunu ve öncelikle bu yangını söndürmek zorunda olduklarını ifade ederek bunun için ellerinden gelen bütün çabayı göstermeye hazır olduklarını söyledi.”SAYGIN VE GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İDEALİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK AMACIYLA KURULMUŞTUR

DEVA Beykoz Kadın Çalışmaları Başkanı Mürüvvet Gürler, Beykoz’da yeni bir siyaset sayfasının açılmasına yeni bir yürüyüşün başlamasına tanıklık edildiğini belirterek şunları söyledi:

“Siyasi Partiler Yasasının 8. Maddesi gereğince, Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanlığımız 27 Eylül 2021 tarihinde tüm yükümlülüklerini yerine getirerek kuruluşunu gerçekleştirmiştir.

Bugün burada hep beraber Beykoz’da yeni bir siyaset sayfasının açılmasına yeni bir yürüyüşün başlamasına tanıklık ediyoruz.

Demokrasi ve Atılım Partisi, parti programında yer alan politikaların gerçekleştirilmesi suretiyle; kuvvetler ayrılığı esasına ve hukukun üstünlüğüne dayanan; yargının tarafsız ve bağımsızlığı ile hukuk güvenliğinin en üst düzeyde sağlandığı; katılımcı ve çoğulcu demokrasinin hakim olduğu; uluslararası sözleşmeler ve evrensel değerler çerçevesinde temel insan haklarının ve başta ifade ile basın özgürlüğü olmak üzere tüm özgürlüklerin garanti altına alındığı; şiddet, korku, baskı, ötekileştirme, ayrıştırma ve ayrımcılığın yaşanmadığı; hukuka bağlı, vatandaş odaklı, katılımcı, tarafsız, saydam, hesap verebilir, denetlenebilir, etkili ve verimli bir kamu yönetiminin hayata geçirildiği; herkesin insan onuruna yaraşır yaşam ve refah standartlarına ulaştığı; çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe umutla baktığı, milletimizin barış ve huzur içinde yaşayacağı, saygın ve güçlü bir Türkiye idealini gerçekleştirmek amacıyla kurulmuştur.”“Partimiz tüm politika oluşturma, karar alma ve uygulamalarında; şeffaflık, hesap verebilirlik, dürüstlük, çoğulculuk, katılımcılık, kurumsallaşma, her alanda liyakati esas alma, işi ehline verme, istişareye ve ortak akla dayalı yönetim, vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmama, her koşulda gelişmiş bir demokrasiyi, insan haklarını, özgürlükleri ve hukukun üstünlüğünü savunma, toplumun değerlerine, ihtiyaç ve taleplerine duyarlı olma, kendini değerlendirmede tevazu ve ahlakı temel alma, politika uygulamalarında tutarlılık, öngörülebilirlik ve bütüncül yaklaşımı esas alma ilkelerine bağlı kalacaktır.

Partimiz Kamu Kurumu niteliğindeki meslek örgütleri ile sivil toplum kuruluşlarının iç işleyişlerinde demokratik mekanizmaların güçlendirilmesi için gerekli düzenlemeleri yapacaktır.

Bu ilkeler doğrultusunda amacımızı gerçekleştirmek için bütün samimiyet ve gayretimizle çalışacağımıza tüm vatandaşlarımıza söz veriyoruz.”

Programa, DEVA Partisi Beykoz İlçe Başkanı Hikmet Baki, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Ayrıca, Beykoz Belediyesi geçmiş dönem Belediye Başkan Yardımcısı Av. Yüksel Baki ve Üsküdar Belediyesi geçmiş dönem Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Alpsoy’da tanıtım toplantısına İlçe Başkanı Av. Hikmet Baki’nin misafiri olarak katıldılar.Konuşmaların ardından, basın mensuplarına plaket takdimi gerçekleştirildi ve toplantı, soru-cevap şeklinde ve yönetim kurulu üyelerinin kendilerini basına tanıtmasıyla devam etti. Program günün anısına toplu hatıra fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

 

Yorumlar

İlginizi çekebilir

CHP Aday Adayları buluştu

CHP Aday Adayları buluştu

Tema Tasarım | AnatoliaWeb