reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 14 Ekim 2021 973 Görüntüleme

Ensar Vakfı Beykoz “Şehidimin Ardından” projesini tanıttı

Ensar Vakfı Beykoz Şubesi, şehit ailelerinin katılım sağlayacağı “Şehidimin Ardından” projesiyle liseli gençlerle buluşturuyor.

Ensar Vakfı Beykoz Şubesi, şehit ailelerinin katılım sağlayacağı “Şehidimin Ardından” projesiyle liseli gençlerle buluşturuyor.

Ensar Vakfı Beykoz Şubesi, Albayrak Medya Grubu’nun hazırlamış olduğu “Tabuta Sığmayanlar” belgesel serisini şehit ailelerinin katılım sağlayacağı “Şehidimin Ardından” projesiyle liseli gençleri bir araya getiriyor.

Vakıf merkezinde gerçekleştirilen “Şehidimin Ardından” projesinin tanıtımına, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, Beykoz Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nden Zekeriya Özberk ve lise müdürleri katıldı.“FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTİYORUZ”

Tanıtım programında davetliler ile bir araya gelen Beykoz Şube Başkanı Bilal Habeş Açılan, geçmişini bilmeyenlerin geleceğini inşa etmesinin mümkün olmayacağını belirterek, “Bu program ile Beykoz gençliğinde; al bayrağın gölgesi altında hür bir şekilde yaşamış oldukları bu aziz vatan için ne bedeller ödendiği hakkında bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Arzumuz bu programlar neticesinde gençlerimizin, vatan müdafaasında genç yaşlarında kara toprağın bağrına düşen aziz şehitlerimizin ve mücadele eden kahraman gazilerimizin hatıralarına saygı duyan, emanet aldıkları mukaddesata sahip çıkan ve bu meselenin bilincinde olan bireyler olmalarıdır. Allah nasip ederse Beykoz’da Haziran 2022’ye kadar 9 lisemizin öğrencilerini program kapsamında Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezinde misafir edeceğiz. ” diye konuştu.İLK PROGRAM EKİM AYI’NDA

Beykoz Şube Başkanı Bilal Habeş Açılan, programın ortaya çıkışında katkıları ve destekleri olan, Beykoz Kaymakamlığı, Beykoz Belediyesi, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Albayrak Medya Grubu’na teşekkürlerini ileterek ilk programın ekim ayı içerisinde başlayacağını ilan etti.

Ayrıca, program kapsamında kitap çekilişi de gerçekleştirilecek.

Kavacık Balamir Sokak’ta hizmet veren Ensaf Vakfı Beykoz Şubesi, kız ve erkek öğrencilere haftalık kitap tahlili ve kültür sanat programlarının yanı sıra yetişkinlere çeşitli sanat dallarında düzenli eğitimler vermeye devam ediyor.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb