reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, son dakika, Sür Manşet 8 Ekim 2021 1265 Görüntüleme

İlayda’m…

Cengiz Kasaroğlu ve Necla Çolak’ın 25 yaşındaki biricik kızları İlayda Kasaroğlu 14 ay 10 gün boyunca mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düştü.

Cengiz Kasaroğlu ve Necla Çolak’ın 25 yaşındaki biricik kızları İlayda Kasaroğlu 14 ay 10 gün boyunca mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düştü.

Canımız ciğerimiz İlayda’mın vefat haberini normal bir haber gibi yapamayacağım. Bizler her durumda yazmak haber yapmak zorundayız ancak bu öyle büyük bir acı ki insan evlat bildiğini kaybedince kabullenemiyor, aklı duruyor düşünemiyor, nefes alamıyor ne diyeceğini ne yazacağını bilemiyor.

İlayda’m meleğim, canım yavrum 14 ay 10 gün boyunca verdiğin yaşam mücadelesi bitti. Çektiğin acılar bitti. 14 ay 10 gün boyunca seninle nefes aldık seninle acı çektik, aldığın her nefeste seninle umutlandık. Rabbim yavrumuza can ver diye tüm kalbimizle dualar ettik. Ama rabbim seni bizden daha çok sevmiş.

Ah meleğim biricik yavrum yüreğimize öyle bir kor bıraktın ki asla eskisi gibi olamayız. Sensiz hep eksik olacağız. Asla isyan etmiyoruz, asla sorgulamıyoruz diyoruz ki rabbim seni bizden daha çok sevmiş.

Biliyorum ki sen şimdi melek oldun cennettesin bizi görüyor ve üzülmeyin ben iyiyim huzurluyum mutluyum diyorsun değil mi meleğim.

Bu satırları yazarken karşımda avukatlık cüppenle çekilmiş fotoğrafından her zaman ki o kocaman sıcacık gülümsemenle bana bakıyorsun yavrum. Ama sen hiç merak etme annen senin yapmak istediklerini gerçekleştirecek ve bizler de her zaman ki gibi onun yanında olacağız.

Ah be yavrum çok özlüyoruz seni çok. Allah anana babana hepimize sabır versin. Huzur içinde uyu, o güzel yüreğinle yaptığın iyilikler yoldaşın, mekanın cennet olsun meleğim amin…

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb