reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 24 Eylül 2021 1324 Görüntüleme

BEYMEZ Nezaket Ziyaretlerine Başladı

Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve AK Parti İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç'ı ziyaret etti.

Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve AK Parti İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç’ı ziyaret etti.Temmuz ayının başında gerçekleştirilen kongrede Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne (BEYMEZ) başkan seçilen Erdal Öztürk ve yeni yönetim kurulu üyeleri ilk ziyaretlerine Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve AK Parti İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç’la başladı. Ziyaretlerde BEYMEZ’in Beykoz belediye meclis üyeleri derneğinin kuruluş amacı bugüne kadar olan süreçler değerlendirildi.İlk ziyaret edilen Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Erdal Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine; BEYMEZ’in bir örneğinin olmadığını ve Beykoz’da böyle bir sivil toplum kuruluşunun var olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi ve Beykoz’a belediyecilik anlamında hizmet eden başkan ve meclis üyelerinin bir arada olmasını sağlayan BEYMEZ’e başarılar diledi.

Henüz üye olmadığını da hatırlatan Aydın, en kısa sürede üyelik işlemlerini gerçekleştireceğinin de sözünü verdi.

BEYMEZ’in faaliyetlerine devam eden bütün siyasi partilerin ortak çatısı olma misyonunu sürdürdüğünü söyleyen Dernek Başkanı Erdal Öztürk, “Biz bu konudaki istikrarımızın bozulmaması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Murat Aydın’ın ardından AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç’ı da makamında ziyaret etti.

Kavacık’taki İlçe Merkezi’nde gerçekleşen ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Hanefi Dilmaç, “Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (BEYMEZ) Başkanı Erdal Öztürk’ü beraberindeki heyetle birlikte misafir ettik. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb