reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 30 Ağustos 2021 1187 Görüntüleme

Muharrem Kaşıtoğlu İYİ Parti’ye Geçti

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun katılımıyla Beykoz'dan İYİ Parti'ye katılan isimlere rozetleri takıldı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun katılımıyla Beykoz’dan İYİ Parti’ye katılan isimlere rozetleri takıldı.Beykoz’un tanınan isimleri İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törenle partiye üye oldu. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun da katıldığı törenle Saadet Partisi’nden Belediye Başkan Adayı olan Muharrem Kaşıtoğlu’nun yanı sıra Mustafa Eroğlu, Murat Akyıldız ve iş insanı Fatih Aydın’a rozetleri takıldı.

Katılım töreninde konuşan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu, aktivitelerinin büyük kısmını partiye olan yeni katılımların oluşturduğunu ifade etti.

Kavuncu, üye sayılarını bir yılda iki katına çıkardıklarını ve verilen çabaların karşılıklarını aldıkça motive olduklarına işaret ederek, dün Şişli’de yeni katılımların olduğunu bugün de Beykoz’da gerçekleştiğini kaydetti.Partiye yeni katılan üyelere hoş geldiniz dileklerini ileten Kavuncu, “Galip olan takım yapmaz son 10 dakikaya mağlup girdiyse rakip oyuncuya hırçınca saldırır panikler kontrolü kaybeder. Bir müddet sonra artık strateji metot taktik bir kenara bırakılır. Gelen top karşı takımın kalesine atılır. Bu olay tribünleri de provoke eder, tribünde bundan rahatsız olur ama tribünler sunuda görür. Durduk yere haksızca bir müdahale varsa bunu ayıplar. İyi olan sonuçta kazanır biraz ona benzetiyorum.” diye konuştu.Kavuncu, “Şimdi bir partinin yükselişi var oy oranı artıyor, üye artıyor, ayda bin beş yüz üye yaparken şimdi 4 bin civarına çıktı. İle ilçeye gelen yoğunluğundan da bunu hissediyorum. İnsanlar destek olmak istediklerini söylüyor. Anketlerde ki oy oranlarının artışını biz insanlarda da görüyoruz. Bu birilerini rahatsız ediyor onlar illegale kayıyor bu bizim büyümemize neden oluyor. Bunun çok konuşulmasını istiyorlar. Bunu da çok konuşmamak lazım. Niye? Suç işlemek kapasitesi olan insanların olduğu yerde bu olacak. Bu siyasi bir suç değil alçaklık.” dedi.

Kavuncu, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Savcı bu kararını verdi ben dedim ki utanırlar bir daha sokağa çıkamazlar. Türkiye nasıl bir hale geldiyse iftira atana bir şey olmuyor. İftira atılan kendini mahkemede aklamaya çalışıyor. Bu bir ahlaki problemdir ayıptır. O iftiraları atan TV kanallarını ve gazetecileri aradım dedim ki ‘yandaş değilseniz size bunu ispat etmek için bir fırsat şu mahkeme kararını ben size yolluyorum tek bir cümle diyeceksiniz ki 6 ay önce biz bu adamın ailesini kendisini mahvettik’ Geri dönüş bile yapılmadı, köşende bir cümle yaz, yazmadı. Ben tazminat davamı açtım mahkeme kararını kendi sosyal medya hesabıma koydum. Bu işe çanak tutanlar ölüye yattı.”Kavuncu’nun konuşmalarının ardından Kaşıtoğlu, Akyıldız, Eroğlu ve Aydın’a İYİ Parti rozetleri takıldı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb