reklam
Ana Sayfa Sür Manşet, Yazarlar 27.06.2021 2477 Görüntüleme
Mehmet Mahmut YILDIZ

ŞAHLANIŞ HAREKETİ GENEL BAŞKANI

MİLLETİMİZ ADINA SORUYORUM. SİZ KİMİN AVUKATISINIZ SAHİ?

SAYIN ERDOĞAN;

Muhalefetin Kanal İstanbul konusunda çektiği para ödememe restini gördünüz. Bu reste karşılık olarak da;

“Devletlerde devamlılık esastır. Uluslararası tahkim yoluyla sizden bu parayı söke söke alırlar.” dediniz Sayın cumhurbaşkanı.

Üzülerek söylemeliyim ki hukuk açısından doğruyu söylediniz. Hukuk tahsil etmeseniz de devlet terbiyesi görmüş bir avukat(!) olduğunuzu belli ettiniz.

Ancak, bu ifadeniz nedeniyle hangi devletin terbiyesini gördüğünüz ve kimlerin avukatı olduğunuz konusu millet nezdinde ihtilaflıdır.

*

PEŞİN OLARAK…

Paralı yol, köprü, tünel ve şehir hastaneleri konusundaki özel sözleşmelerde, olası uyuşmazlıklarda yabancısı olduğunuz(!) Türkiye’nin değil de gerçek yerli ve milli mahkemeniz(!) olan Londra mahkemelerini yetkili kıldınız. Bu düzenlemeyi avukatı olduğunuz o kişi ve ülkelerin çıkarları için özellikle yaptınız.

Bu düzenlemeniz sayesindedir ki muhtemel bir iktidar değişikliğinde avukatı olduğunuz yerli ve milli hırsızların ve Londra bankerlerinin Türkiye’deki alacaklarını garanti altına aldınız.

İktidarınız elbet bitecektir, ancak derdimiz bitmeyecektir. En büyük eseriniz(!) olan bu kirli anlaşmalar yüzünden evlatlarımız, torunlarımız dahi geçmedikleri yol, köprü ve tünellerin, yatmadıkları hastanelerin parasını bu yerli, yabancı hırsızlara yıllar boyunca ödemeye devam edeceklerdir.

Kimsesizlerin kimsesi olarak yola çıkan ve masum halkı buna inandıran zatınızın aslında yoksulun, garibanın değil, bizden olmayan bir avuç kimsenin kimsesi olduğunun en açık delili bu sözleşmelerdir…

*

YETMEDİ…

“Paranın rengi dini yoktur. Para paradır.” dediniz. Böyle diyenin para uğruna çiğneyemeyeceği hiçbir değer yoktur. Bunu bilmiyor olamazsınız.

Bu zihniyet mensuplarının gerçek mabudu para; gerçek mabedi ise banka ve borsadır.

Böyle düşünen birinin çeşitli siyasi bahanelerle halkı gaza getirmesi, Yahudi sermayesinin mallarını boykota falan çağırması da bir anlam taşımaz.

*

BU DA YETMEDİ…

Yıllardır atamadığınız, anne babasından harçlık almaya mahkum ettiğiniz bir öğretmen sizden atama konusunda yardım diledi. O öğretmen adayına: “Biz ihtiyacımız olanı atadık. Öğretmen açığı yok, fazlası var.” dediniz.

Siz hangi ülkenin cumhurbaşkanısınız ve nerede yaşıyorsunuz? İlkbaharda yirmi bin öğretmen adayına atama sözünü veren hangi ülkenin bakanıydı? İhtiyacınız yoksa neden bu kadar eğitim fakültesi açtınız? Neden beş yüz bin öğretmen adayı genci sonu hüsranla biten bir yolculuğa çıkardınız. Neden aynısını hemen tüm branşlarda sergilediniz? Siz devlet adamı mı yoksa umut taciri misiniz?

Sahi siz kimsiniz? Ne oldu da bu kadar gerçeklerden uzağa savruldunuz?

MEHMET MAHMUT YILDIZ-ŞAHLANIŞ HAREKETİ GENEL BAŞKANI

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb