reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 21 Ocak 2021 1866 Görüntüleme

TBMM Başkanvekili Celal Adan, Başkan Murat Aydın’ı ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve MHP Milletvekili Celal Adan, İstanbul İl Başkanı Birol Gür ile birlikte Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'ı ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve MHP Milletvekili Celal Adan, İstanbul İl Başkanı Birol Gür ile birlikte Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ı ziyaret etti.

Anne ve babasını yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadeleleri sırasında kaybeden Başkan Murat Aydın’a Türkiye’nin dört bir yanından taziye ziyaretleri devam ediyor.Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve MHP Milletvekili Celal Adan, İstanbul İl Başkanı Birol Gür ile birlikte Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’a baş sağlığı dileklerini iletmek için ziyaret etti.

Kendisine yapılan ziyaretleri sosyal medya hesabından duyuran Başkan Aydın, Adan ve Gür’ün kendisini ziyaretine ilişkin yaptığı paylaşımda, “TBMM Başkanvekili, MHP İstanbul Milletvekili Sayın Celal Adan ve MHP İstanbul İl Başkanı Sayın Birol Gür taziye dileklerini iletmek için misafirimiz oldular. Nezaketleri ve destekleri için çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb