reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 21 Aralık 2020 1675 Görüntüleme

BEYKOZ BELEDİYESPOR AVRUPAYA VEDA ETTİ 25-36

Beykoz Belediyesi GSK Hentbol Takımı EHF Cup 3.Tur Rövanş maçında Güney Kıbrıs Temsilcisi Sabbianco Anorthosis Famagusta takımı ile karşı karşıya geldi. Boğaziçi Ekibi İstanbul'daki ilk müsabakasında rakibine 32-28'lk skor ile mağlup olup Güney Kıbrıs'a 4 sayılık bir dezavantaj ile geldi.

Beykoz Belediyesi GSK Hentbol Takımı EHF Cup 3.Tur Rövanş maçında Güney Kıbrıs Temsilcisi Sabbianco Anorthosis Famagusta takımı ile karşı karşıya geldi. Boğaziçi Ekibi İstanbul’daki ilk müsabakasında rakibine 32-28’lk skor ile mağlup olup Güney Kıbrıs’a 4 sayılık bir dezavantaj ile geldi.

Beykoz Belediyesi GSK Takımında bu müsabakada da sakatlıkları nedeni ile maça çıkamayan isimler vardı. Kaptan Ümit Kırkayak ve İstanbul’daki ilk maçın başlarında Burnu Kırıldığı için oyundan çıkmak zorunda kalan Salih Uludağ’ın yanı sıra Genç Takımdan bu sezon kadroya dahil edilen Adem Orhun Kömürcü ve Ali Mercan rövanş maçı kadrosunda yoktular. Takımın tek yabancısı olan Yurıı Babenkov’da Pasaport sorunu nedeni ile maça gidemeyince neredeyse takımın yarısı yoktu denebilir.Türkiye’nin Güney Kıbrıs’ı ülke olarak tanımaması nedeni ile Beykoz Belediyesi GSK Takım Kafilesi Cuma günü Sabiha Gökçen Havalimanından önce Sırbistan’a ardından da Güney Kıbrıs’a geçiş yapmıştı. Müsabaka Lefkoşa’nın Güney Kıbrıs Yönetimi kısmında bulunan Anorthosis Famagusta Sport Center’da oynandı. Sakatlığı nedeni ile Ozan Erdoğan kadroda yer almasına karşın sadece birkaç dakika oynayabildi.

Maçın ilk yarısında daha dirençli bir Beykoz Belediyespor Takımı vardı mücadelede. Maçtaki ilk gol Yakup Yaşar Simsar’dan gelirken Kritikos Ev Sahibi takım adına eşitliği sağlayan isim idi. Ev Sahibi Takım 11.Dakikada 6-3 öne geçince Beykoz Belediyespor’dan mola geldi.

Maçın ilerleyen bölümlerinde oyuna ortak olan Boğaziçi Ekibi 15.53. Dakikada 9-5 gibi 4 farklık bir üstünlük yakalayıp umutlansa da Musa’nın 2 Dakika cezası sonrasında kenar yönetimi mola hakkını kullandı. Ozan Erdoğan ‘da ilk kez oyuna dahil oldu.

Mola sonrasında Beykoz Belediyespor Takımı sahaya kişi dönmek gerekirken Yağız’ın kaleye geçmesi ile 7 kişi olunca 2 Dakika cezası da gelip top rakibe geçti. 27.Dakikada ev sahibi takım 12-12 ile beraberliği yakaladı ilk yarı 16-14 ev sahibi takım üstünlüğünde tamamlandı.

İkinci yarıda salonda moral motivasyonunu iyice kaybeden Beykoz Belediyesi GSK Takımı Ev Sahibi takım kalecisi Kotanidis’in karşı karşıya pozisyonda yaptığı kurtarışların ardından her hücumun golle neticelenmesi sonrasında çok basit hatalar sonunda farkın açıldıkça açılmasına engel olamadı. Maçı 36-25 kazanan ev Sahibi Takım EHF 3.Tur maçını kazanıp tur atlayan takım oldu.

Salon: Anorthosis Famagusta Sport Center

Hakemler: Alain Rauchs-Philippe Linster ( Lüksenburg )

Sabbianco Anorthosis Famagusta : Konstantinos Kotanidis ( Marios Mina-Kypros Xenofontos  ) Marios Efstathiadis , Julıos Argyrou 1 , Hristos Hacıefrem, Andreas İoannou, Andreas Fotiou , Christos Argyrou 7, Efstathios Kesidis 2 , Darko Pavlovic, Nikolaos Kritihos 6, Marios Alexandros Moraitis 8, Stylianos Asvestas 7, Nikolaos Totos 3, Andreas Chadjisavva, Konstantinos Mimikos, Bruno Oliviera 1

Antrenör: Stefanos Fterakides

Delege: Ayberk Dilmen

Beykoz Belediyesi GSK: Yağız Öksüzcük (Mehmet Emre-Murat Varlı), Ömer Faruk Güldal 2, Ozan Erdoğan, Çağlayan Öztürk, Samet Kanberoğlu 6, Yakup Yaşar Simsar 7, Cemal Kütahya 6, Tahir İlkbahar 2, Musa Günerler, Emre Bakır

Antrenör: Mesut Ilgın

İlk Yarı: 16-14 (Anorthosis Famagusta)

2 Dakika Cezalılar: Totos (A.Famagusta), Musa, Emre, Cemal, Çağlayan

7 Metre Atışları: Christos Argyrou (3 Gol), Samet Kanberoğlu (1 Gol)

Sarı Kartlar: Moraıtıs (A.Famagusta )Mesut Ilgın ( Beykoz Bld.Gsk )

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb