reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 13 Ekim 2020 2079 Görüntüleme

Beykoz Belediyesi GSK Takımı Yine Galip Geldi

THF Erkekler Hentbol Süper Lig 3.Hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Recep Şahin Köktürk Spor Salonu idi.

THF Erkekler Hentbol Süper Lig 3.Hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Recep Şahin Köktürk Spor Salonu idi.Ligin iddialı ekiplerinden olan Beykoz Belediyesi GSK Takımı, İzmir temsilcisi Göztepe ile karşı karşıya geldi. Takımda Sakatlıklar ve hastalık nedeni ile yarı kadrosundan yoksun salona çıkan Boğaziçi ekibinin sporcuları bir ara maçı zora soksa da son bölümdeki inatçı ve etkili oyunu ile galip gelmesini bildi.Beykoz Belediyesi GSK Hentbol Takımında Köyceğiz Belediyespor Maçı Öncesi yapılan testlerde Covid-19 Rastlanan Salih Uludağ dışında Ameliyat olan Fatih Ateş ve Emre Bakır dışında, sakatlığı bulunan Yurıı Babenkov’a maç öncesindeki hafta sakatlıkları nükseden Kaptan Ümit Kırkayak ve Ozan Erdoğan ‘da eklenince maçta aynı isimler ile 60 dakikayı çıkarmakta zorunda kalan Yeşil-Mavili ekipte maç sonunda yorgunluk sporcuların yüzlerine fazlası ile yansımış idi.Önümüzdeki hafta sezonun 4. Müsabakasını Beşiktaş Aygaz Takımı ile yapacak olan Beykoz Belediyesi GSK Takımında sakatlık yaşayan oyuncuların çokluğu Teknik Kadroyu düşündürmekte.

Salon: Recep Şahin Köktürk Spor Salonu

Hakemler: Yüksel Çalkuç-Fuat Çam

Beykoz Belediyesi GSK: Yağız Öksüzcük ( Mehmet Emre-Murat Varlı ), Yakup Yaşar Simsar 4, Cemal Kütahya 9, Çağlayan Öztürk, Ömer Faruk Güldal 4, Samet Kanberoğlu 6, Tahir İlkbahar 7, Musa Günerler 2, Orhun Adem Kömürcü ( Ümit Kırkayak, Ozan Erdoğan, Ali Mercan )

Antrenör: Mesut Ilgın

Göztepe: Alp Yıldız ( Mert Demir-Şevket Can Yılmaz ), Burak Can Öztürk 7, Yiğit Kocaarslan 1, Cenk Köker 4, Ali Çileli 3, Atalay Birge Tezal 1, Emre Engin 3, Egemen Akarsu, Şevket Yağmuroğlu, Erdoğan Sürer, Okyay Oben Özel, Efe Ertekin,

Antrenör: Metin Parlak

İlk Yarı: 18-15 ( Beykoz Belediyesi GSK )

2.Dakika Cezalılar: Yakup Yaşar, Mehmet, Ozan, Ömer Faruk, Cemal, Çağlayan / Burak Can, Yiğit, Erdoğan, Egemen

Sarı Kartlar: Yakup Yaşar, Cemal, Tahir / Şevket, Erdoğan

Maçın Bölümleri: 10.Dk ( 5-5 ), 20.Dk ( 10-9 ), 30.Dk. ( 18-15 ), 40.Dk.24-19, 50.Dk. ( 27-24 ), 60.Dk ( 32-28 )Müsabakaya Beykoz Belediyesi GSK Tahir İlkbahar ile bulduğu golle başladı, Cemal Kütahya ile farkı ikiye çıkaran golün ardından Göztepe Cenk Köker ile üst üste bulduğu goller ile durumu eşitledi. 3-3, 5-5 ve 8-8 ile geçen beraberlik anları sonrasında Ev Sahibi ekip 10.dakika içinde 10-7 ile 3 farklı skoru yakaladı.

Beykoz Belediyespor takımında 2 boş dönüşün ardından bir de gelen 2 Dakika cezası sonrasında 20.Dakikada 10-10 ile oyuna yeniden eşitlik geldi. Samet, Tahir ve Cemal üçlüsü ile gelen gollere Erdoğan ile karşılık verebilen konuk takım ilk yarı bitim düdüğü çalmasından 2 saniye önce Tahir İlkbahar’ın dış şut golü ile soyunma odasına 18-15 mağlup gitti.Maçın ikinci yarısı konuk takımdan Yiğit’in golü ile başladı, karşılık ise günün yıldızlarından Tahir İlkbahar ile geldi. 24-18 ile 6 sayılık üstünlük yakalayan Beykoz Belediyesi GSK Takımı Samet Kanberoğlu ile üst üste Kaleci Alp’e takılmasına karşın müsabakanın 43.Dakikasında tabelada 26-20 ev sahibi takım üstünlüğü vardı.

Maçın kalan bölümlerine 4 farklı üstünlüğü koruyarak giren Beykoz Belediyesi GSK Takımı Cemal Kütahya ile bulduğu son atak golü sonrasında karşılaşmadan 32-28 galibiyetle ayrılıp, bu sezon çıkmış olduğu ilk 3 maçını da kazanmış oldu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb