reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 14 Eylül 2020 1802 Görüntüleme

Beykoz Anadolu Feneri’nde ki 14 yıllık yol sorunu çözüldü

Beykoz Anadolu Feneri Mahallesinde yaklaşık 14 yıldır ulaşıma kapalı olan yol İBB çalışmalarının ardından ulaşıma açıldı.

Beykoz Anadolu Feneri Mahallesinde yaklaşık 14 yıldır ulaşıma kapalı olan yol İBB çalışmalarının ardından ulaşıma açıldı.

Beykoz’da ilçe belediyesinin sorumluluk alanında olduğu belirtilen yolun asfaltlama çalışmalarını İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tamamladı. Çalışmaların ardından yaklaşık 14 yıldır ulaşıma kapalı olan yol yeniden bölge halkının ulaşımına açıldı.

Konuyu gündeme taşıyan Anadolu Feneri Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Çiftçi’nin başvurularıyla birlikte, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ekrem İmamoğlu’nun talimatları sonrası yol sorunu çözüme kavuştu.Konuya ilişkin İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada, İmamoğlu ve ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Başkanlık, şu ifadeleri kullandı: “Beykoz Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan ve 14 yıldır kapalı olması nedeniyle mahalle ulaşımının kangrene dönüşmesine neden olan Anadolu Feneri Kocatepe Sokak, 14 yıl sonra Kadastral Yol Çalışması ile faaliyete girmiştir.  Konuyu gündeme taşıyan Mahalle Muhtarımız Sn. Halil İbrahim Çiftçi’ye, kapalı yolun 14 yılın sonunda tekrar ulaşıma açılmasını sağlayan İBB Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu ve ekip arkadaşlarına Beykoz Halkı adına teşekkür ederiz”

Yorumlar

İlginizi çekebilir

YÜCEL ŞEHİTLERİ -1

YÜCEL ŞEHİTLERİ -1

Tema Tasarım | AnatoliaWeb