reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 3 Eylül 2020 1858 Görüntüleme

BEYKOZ MASTERLER YENİ SEZONA HAZIR

Türkiye Masterler - Veteranlar Liglerinin en deneyimli takımlarından olan Beykoz Masterler Spor Kulübü Takımında 2020-21 Sezonu hazırlıkları devam ediyor.

Türkiye Masterler – Veteranlar Liglerinin en deneyimli takımlarından olan Beykoz Masterler Spor Kulübü Takımında 2020-21 Sezonu hazırlıkları devam ediyor.

Beykoz Masterler Futbol Takımı, Türkiye’de bu kategoride ilk maçların oynanmaya başladığı sezondan itibaren müsabakalara çıkan oldukça tecrübeli bir takım olarak bilinmekte. Şampiyonluk yaşamış bir takım da olan Sarı-Siyahlılar 2020-21 Sezonu öncesinde İstanbul Veteranlar Ligi tarafından düzenlenen ” Lige Hazırlık Turnuvası ” maçlarını oynamakta.

Bu sezon da Aydın Kurçenli’nin Teknik Sorumluluğunda lige girecek olan Boğaziçi Ekibi oynamış olduğu 2 maç sonunda yeni sezona hazırım mesajını da vermiş durumda. Kavacık 15 Temmuz Şehitler Stadında gerçekleşen Turnuvada ilk maçını geçen sezonun kendi liginde, grubunda namağlup şampiyonluk yaşamış olan Yarkim ile yapan Beykoz Masterler Takımı rakibi karşısında üstün bir performans çizerken 0 gibi farklı bir galibiyete imzasını atmış idi.

Bu karşılaşmada gollerin ikişer tanesi Hakkı ve Zafer’den, birer tanesi ise Cem ve Serkan’dan gelmiş idi. Turnuva kapsamında ikinci müsabakasını Üsküdar temsilcisi Paşalimanı Masteler ile yapan Sarı-Siyahlılar karşılaşmadan 5-2 galibiyet ile ayrılmasını bildi. Bu maçta gollerin iki tanesi Zafer’den, birer tanesi ise Bülent, Cem ve Yasin’den idi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb