reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 4 Ağustos 2020 1420 Görüntüleme

Soğuksu Meydanı Yeni Yüzüyle Parlayacak

Beykoz Belediyesi, ilçe sakinlerine bakımlı ve kullanışlı alanlar kazandırmak amacıyla hazırladığı üst yapı yatırımları kapsamında “Soğuksu Meydan Düzenleme Projesi”ni hayata geçiriyor.  

Beykoz Belediyesi, ilçe sakinlerine bakımlı ve kullanışlı alanlar kazandırmak amacıyla hazırladığı üst yapı yatırımları kapsamında “Soğuksu Meydan Düzenleme Projesi”ni hayata geçiriyor.  Soğuksu Mahallesi’nde gençlerin bilgi, eğitim ve sanatla buluşacağı Yücel Çelikbilek Gençlik Merkezi’nin yapımında sona yaklaşılırken, merkezin yer aldığı meydan ve çevresinde modern ve kullanışlı bir yaşam alanı oluşturuluyor.
Soğuksu’da hayatın merkezinde olan, ilçedeki büyük mahallelerin geçiş güzergahında kalan meydan, artık sakinlerine içinde spor ve yeşil alanları, yürüyüş yolları ve çocuk oyun parkının yer aldığı yeni yüzüyle hizmet verecek.Basketbol ve Voleybol Sahası

“Soğuksu Meydan Yenileme Projesi” kapsamında, bin 206 m2 yeşil alan, bin 568 m2 sert zemin döşemesi, gençler için basketbol ve voleybol sahasının yer aldığı 683 m2 büyüklüğünde spor alanı ile bin 245 m2 araç yolu düzenlemesi ve otopark yapılacak.

Projenin tamamlanmasıyla ilçe sakinleri bakımlı ve yeni bir sosyal alana kavuşmuş olacak.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb