reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 1 Kasım 2019 1106 Görüntüleme

Emekli Albay Muharrem Kaynak, Gazetemize katıldı

Değerli okurlarımız Beykoz Olay Gazetesi ailesine katılan Emekli Albay Muharrem Kaynak, gazetemizin köşesinde yazmaya başlamıştır. Sayın Kaynak başarılı bir askeri geçmişinin yanısıra sanatçı kimliği ile de başarılı işlere imza atmıştır. Bu günden itibaren zaman zaman yazdığı şiirleri ile bazen de makaleleri ile siz değerli okurlarımızla birlikte olacaktır. Saygılarımızla

Değerli okurlarımız Beykoz Olay Gazetesi ailesine katılan Emekli Albay Muharrem Kaynak, gazetemizin köşesinde yazmaya başlamıştır. Sayın Kaynak başarılı bir askeri geçmişinin yanısıra sanatçı kimliği ile de başarılı işlere imza atmıştır. Bu günden itibaren zaman zaman yazdığı şiirleri ile bazen de makaleleri ile siz değerli okurlarımızla birlikte olacaktır.

Saygılarımızla

Beykoz Olay Gazetesi ailesine katılan Sayın Emekli Albay Muharrem Kaynak’ın biyografisi şu şekildedir:

BİYOGRAFİ

06 MAYIS 1949’da Kayalar’da doğan Muharrem KAYNAK, İlkokulu Kayalar’da bitirdikten sonra Balya’da Orta Okulu, İstanbul’da Kuleli Askeri Lisesini, Ankara’da Kara Harp Okulunu, Polatlı’da Topçu ve Füze Okulunu bitirerek subay olmuştur. Yurdumuzun;

Ankara, Polatlı, Malkara, Erzincan, Tunceli, Burdur, Kıbrıs, Bergama, Sarıkamış, İstanbul gibi birçok köşesinde görev yapmıştır.

Evli ve iki çocuklu olan yazar subaylık mesleğinin yanısıra şiir, resim ve müzik ile de uğraşarak güzel eserler vermiştir. Bilim ve tarihle ilgili araştırma ve incelemeleri devam etmektedir. ŞİİR, RESİM ve MÜZİK alanındaki eserlerine ait bir liste aşağıya çıkartılmıştır.

ŞİİRLERİ: ÜRÜNLERİM, SUNDUM, ÜRÜNLERİMİ SUNDUM, MASAİYE KALAN GÜNEŞ isimli dört adet kitapta toplanmıştır. Henüz kitap haline getirilmemiş iki üç kitaplık şiiri mevcuttur.

RESİMLERİ: Her gittiği görev yerinde yaptığı yağlı boya ve kara kalem eserleri de bulunan sanatçının kayıtlı (192 adet) eseri mevcuttur. Çalışmalarını halen kendi evindeki atölyesinde sürdürmektedir.

MÜZİK ESERLERİ: Sanatçının bestelenmiş olan ATATÜRK ve 23 NİSAN isimli iki adet MARŞ’ın yanı sıra kayda alınmış TSM, POP ve TÜRKÜ tarzında bestelenerek okunan toplam on iki adet eseri mevcuttur. Sanatçının her üç daldaki faaliyet ve etkinlikleri devam etmektedir, üye olduğu kuruluşlar ile diğer uğraşılarına ait özet bilgiler aşağıdadır.

-İLESAM (İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği)’nin

-MESAM (Müzik Eseri Sahipleri Meslek Birliği)’nin

-GESAM (Güzel Sanat Eseri Sahipleri Meslek Birliği)’nin üyesidir.

– 2009 yılında “KAYALAR KÖYÜ ve TARİHİ” kitabı yayınlandıktan sonra, Kayalar ve tarihine ait çalışmalarını sürdüren sanatçının 2018 yılında “KAYALAR KÖYÜ TARİHİ ve SOSYAL YAŞAMI” , “TEMETTUAT KAYITLARI İLE KAYALAR” kitapları ile birlikte “KARGASAVAR” isimli yeni bir şiir kitabı yayınlanmıştır. ATATÜRK’ü seven, Atatürk İlke ve İnkilaplarını benimseyen ve özümseyen yazarımızın kendi köyü KAYALAR’a ait sevgisi de ağırlıklı olarak hissedilmektedir.

 

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Deprem üzerine!

Deprem üzerine!

Tema Tasarım | AnatoliaWeb