reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 7 Haziran 2019 1345 Görüntüleme

Necdet Gökçınar Beykoz’da basınla buluştu

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar Beykoz’da basınla buluştu.

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar Beykoz’da basınla buluştu.Beykoz Soğuksu Kayalar Pastanesinde gerçekleştirilen toplantıda Milli Görüş’ün nasıl bir anlayış olduğu ve vatandaşların neden Milli Görüş temsilcisi Saadet Partisine oy vermeleri gerektiği hakkında konuşuldu. Gün boyu Beykoz genelinde gerçekleşecek programda bir dizi ziyaretler gerçekleştirilecek.

Toplantıya, Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, Saadet Partisi İl Yöneticisi ve 2014 Yerel Seçimlerinde Beykoz Belediye Başkan Adayı olan Selman Yücel, SKM Başkanı İbrahim Kalaycı ve İlçe Yöneticileri katıldı.Kaçmaz: “23 Haziran seçimlerinde partimizin en büyük sloganı birlik ve beraberliktir”

Misafirleri selamlayan Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz şunları söyledi: “Bütün İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Umuyorum ki, bu bayram bütün ülkenin, bütün milletin ve bütün ümmetin birlik ve beraberliğine vesile olur. 23 Haziran seçimlerinde partimizin en büyük sloganı birlik ve beraberliktir. Hepinizin bildiği üzere iptal edilmiş ve yenilecek bir seçim var. Biz Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi olarak 50 yıllık geçmişimizde aziz milletimiz bize ne zaman görev verdiyse, yaptığımız tek şey vatana, millete hizmet etmek oldu. Ülkemizin her yerini fabrikalarla donatmışız;  bir kuruş ek vergi koymadan ve bir kuruş borç almadan işçiye, memura, çiftçiye, esnafa, emekliye yüzde 500 zam vermişiz; Kıbrıs Harekatını gerçekleştirmişiz; 1699 Karlofça’dan beri kazandığımız tek toprak parçası Kıbrıs’ı ümmete kazandırmışız. Bizim iktidarda olduğumuz dönemde Siyonist İsrail Gazza’ye, Filistin’e bırakın bomba atmayı o tarafa dönüp taş bile atmaya cesaret edememişler. Milli Görüş ne zaman iktidara gelse, başarılı çalışmalara imza atmıştır. Milli Görüş’ün kurucusu Erbakan Hocamızın çok büyük katkıları olmuştur.”Kaçmaz: “Biz Saadet Partisi olarak ne AKP’yi ne de CHP’yi rakip olarak görmüyoruz”

Şeref Kaçmaz sözlerini şöyle tamamladı: “Netice itibarıyla biz Saadet Partisi olarak Beykoz’da da, İstanbul’da da geçmiş dönemde belediye hizmetleri yaptık. Bütün Türkiye’ye belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini öğrettik. Şimdi önümüzde 23 Haziran seçimleri var. Biz Saadet Partisi olarak ne AKP’yi ne de CHP’yi rakip olarak görmüyoruz. Biz dünyadaki Siyonist, sömürge düzeninin alternatifiyiz. Biz sistemin alternatifiyiz.”Gökçınar: “Dünya kurulduğundan beri 2 görüş vardır”

Katılımcıların bayramını tebrik eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar şöyle konuştu: “Biz şu veya bu partiyle rekabet içinde değiliz. Dünya kurulduğundan beri 2 görüş vardır. Türkiye’de 70 civarında parti var ama esasında 2 tane parti var. Birisi Saadet Partisi, Milli Görüş’ü temsil ediyor. Diğeri, diğerleri. Bunlar farklı renklere bürünmüş batıl görüntüleri. Her zaman ve her şart altında olana batıl denir. Her zaman ve her şart altında doğru olana da hak denir.”Gökçınar: “Bir siyasi partiye yapılacak en büyük saygısızlıklardan biridir”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar şöyle devam etti: “Biz çok seçim geçirdik. Geçmiş yıllarda Erbakan Hocamız televizyonda konuşurken yayın kesilir veya hiç konuşturulmaz. Biz bunlara alışkınız. Hep böyle olmuştur ancak bu seçimde benim şahsımla ilgili öyle bir baskı oluşturuldu ki, seçime girmemiz istendi. Bir siyasi partiye yapılacak en büyük saygısızlıklardan biridir bu. Bütün toplumu manipüle etmek isteyenlerin arasına düzgün birisi gelirse onu istemezler.”Gökçınar: “Onlar Saadet’e pirince gelirken, AKP’deki bulgurlar gidiyor”

Necdet Gökçınar sözlerine şunları ekledi: “Buradaki iktidar halk nezdinde yıprandı. Milli Görüş seçmenin oyu hiçbir yere kaymaz. Biz sadece 2 kişi kalsak birimiz diğerimize oy verir. Onlar Saadet’e pirince gelirken, AKP’deki bulgurlar gidiyor. Ben 31 Mart seçimlerinden sonra bu seçimin iptal edileceğini tahmin ediyordum. Milletimin bizden başka seçecekleri kimse yok. Çünkü biz hakkı temsil ediyoruz. Biz de insanız. Hata yapabiliriz ama bizim yolumuz yanlış değil. Kimin daha güzel Kuran okumasına veya kiraz toplamasına göre oy verilmez. Camiye imam aramıyoruz. Koskoca bir metropole başkan arıyoruz. Devasa problemler duruyor. İstanbul’da 6 ilçede uluslararası bir deprem tespit şirketine yaptırılmış bir araştırma var. Bu raporun sonucunda bu 6 ilçedeki 135 bin binanın hemen yıkılması gerektiği söyleniyor. Problem bu. Bunların konuşulması lazım. 26 milyar borcu kimin ödeyeceğinin konuşulması lazım.”Gökçınar: “Yandaşlarına iş çıksın diye yapıyorlar”

Başkan Adayı Gökçınar yöneltilen sorulara şöyle cevap verdi: “Belediye yasası burada. Toplanan para burada. Hizmet bekleyen halk burada. Bir vakfa para artırmak eğer vatandaşa hizmet değilse, Çağdaş Yaşamı Desteklemeye de, ENSAR’a da, Anadolu Gençlik Derneğine de vermeyeceğiz. Yandaşlarına iş çıksın diye yapıyorlar. Ben size çok iddialı bir şey söyleyeyim; yandaşa iş çıksın diye yapılmıştır o havaalanı. Ne mühendisliğe, ne mimariye hiçbir yere sığmaz.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb