reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 18 Mart 2019 1556 Görüntüleme

SP Beykoz: “Çanakkale Şehitlerimizi Rahmetle Anıyoruz”

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı Çanakkale Zaferinin 104. Yılı münasebetiyle bir basın açıklaması yayımladı.

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı Çanakkale Zaferinin 104. Yılı münasebetiyle bir basın açıklaması yayımladı.

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz yayımlanan basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ

“Bu gün büyük ve tarihi Çanakkale zaferimizin 104. Yılını kutluyoruz. Çanakkale zaferi, 81 milyon vatan evladının, 1,5 milyar İslam aleminin ve insanlığın hepsinin çok iyi anlaması ve ders alması gereken büyük bir zaferdir, tarihimizin altın bir sayfasıdır, aziz milletimizin bütün dünyaya karşı yazdığı eşsiz bir destandır.

Çanakkale zaferinden çıkaracağımız en büyük ders, biz bu zaferi bütün dünya ordularına karşı, toplarımız daha fazla, gemilerimiz daha güçlü, uçaklarımız daha çok, askeri güç bakımından daha üstün olduğumuz için değil, İmanımız ve inancımız daha üstün olduğu için kazandık. Bu nedenle alınacak ilk ders, merhum liderimiz Erbakan hocamızın ifadesiyle ‘’bir ülkenin asıl gücü ne topudur, ne tankıdır ne de parasıdır, bir ülkenin asıl gücü milli ve manevi değerlerine inanmış İmanlı evlatlarıdır.’’ Dolayısıyla, kim olursa olsun bir insan vatanını milletini seviyorsa, milli ve manevi değerlerine sahip vatan evlatları yetiştirmek zorundadır. Biz bu zaferi inancımız olduğu için, evlatlarımız ahirete inandığı için, şehitliğin ne olduğunu bildiği için, bu şekilde yetiştirildiği için bu zaferi kazandık.

Bundan başka Çanakkale zaferi sayısız mucizelerle doludur ve ders alınacak çok fazla olay vardır. Seyit çavuş 250 kg’lık mermiyi kucaklayarak topun namlusuna sürmüş besmeleyle ateşlemiş ve düşman gemisini batırmıştır, her ikisi de Allah (c.c.) bir mucizesidir. Alacağımız diğer önemli bir ders, Çanakkale zaferini kazandık ancak karşımızda Müslüman askerler de vardı. Irkçı emperyalizmin kölesi olmuş şuursuz insanlar kandırılmış ve Hakka hizmet ediyorum inancıyla Hakka karşı savaştırılmıştır. O halde alacağımız bir ders de Hakk ile batılı ayırabilmektir.

Aynen günümüzde olduğu gibi Hakka hizmet ediyorum diye batıla hizmet edersiniz farkına vardığınızda da iş işten geçmiş olur, bunun için Milli Görüş ilkelerine dört elle sarılmak, aslımıza, özümüze dönmek zorundayız. Bu aziz millet bir daha destanlar yazmasın diye, zaferler kazanmasın diye türlü türlü hilelere, oyunlara başvuran küresel zalimler ve onların yerli işbirlikçileri bilsinler ki! Biz Saadet Partisi ve Milli Görüş camiası olarak bir gün gelirde yeniden Çanakkale gibi destanlar yazmak zorunda kalırsak, bu zaferleri kazanacak, bu destanları yazacak milli ve manevi değerlere sahip inançlı ve imanlı evlatlar yetiştirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Saadet Partisi bunun için Türkiye’nin teminatıdır. Adaletin güçlü, güçlünün de adil olduğu bir Dünya’nın en kısa zamanda kurulması duası ile Çanakkale zaferimizin 104. Yılını tekrar tebrik ediyorum.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb