reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 1 Mart 2019 1822 Görüntüleme

Gülsüm Yılmaz meclis üyesi adaylığını duyurdu

CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Gülsüm Yılmaz oldukça kalabalık bir katılımla gerçekleşen aday tanıtım toplantısında adaylığını duyurdu.

CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Gülsüm Yılmaz oldukça kalabalık bir katılımla gerçekleşen aday tanıtım toplantısında adaylığını duyurdu.OMKA Spor Tesislerinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun, Kadın Kolları Başkanı Sevim Çalışkan, Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz, ilçe eski başkanları, STK başkanları, spor kulüpleri başkanları, meclis üyeleri, meclis üyesi adayları, belediye başkan aday adayları, parti mensupları ve vatandaşlar katıldı.  Yılmaz: “Siyasete 17 yaşımda gençlik kollarıyla başladım”

Misafirleri selamlayan ve siyasi geçmişinden bahseden Meclis Üyesi Adayı Gülsüm Yılmaz kendisini şöyle tanıttı: “Evliyim. 2 çocuğum var. Çiğdem Mahalle’sinde oturuyorum. Beykozluyum. Yıllardır CHP’de partim için uğraşmaktayım. Siyasete 17 yaşımda gençlik kollarıyla başladım. 2 dönem gençlik kolları yöneticiliği yaptım. Daha sonra toplamda 3 dönem ilçe başkan yardımcılığı görevinde bulundum. Şu anda da belediye meclis üyesi adayı olarak karşınızdayım. 4 dönem Çiğdem Mahalle, mahalle delegesi oldum. Ayrıca İstanbul Demokrat Ordulular Platformu Derneğinde hala yöneticilik yapmaktayım.”Meclis Üyesi Adayı Gülsüm Yılmaz sözlerini şöyle tamamladı: “Önümüzde bir yerel seçim var. Bu yerel seçimde Beykoz’da yaşayan tüm canlıların ortak ihtiyaçlarını karşılamak, hukuksal ve anayasal haklarımız çerçevesinde sizlerin temsilcisi olmak, tüm şikayetlerinize çözüm yolu aramak için buradayım. Hepinize teşekkür ediyorum.”Düzgün: “Mahallemizin, Beykoz’un ciddi sorunları var”

İlçe Başkanı Aydın Düzgün, “Gülsüm’ün en önemli özelliklerinden biri bu partinin içinden çıkması. Meclis Üyeliği gerçekten zor bir iş. Çünkü insanların birçok derdini halletmek gerekiyor. Seçime kısa bir süre kaldı. Mahallemizin, Beykoz’un ciddi sorunları var. Hepinizin çok çaba sarf etmesini rica ediyorum.” diye konuştu.Tosun: “Artık Beykoz’da yeni bir devir açılacak”

Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun şöyle konuştu: “Ben Çiğdem Mahalleliyim ve bununla gurur duyuyorum. 31 Mart’ta Beykoz’un yeni başkanı buradan olacak. Çok yoğun çalışıyorum ve bize bu dayanma gücünü veren Beykoz Halkının teveccühüdür. Gülsüm Hanım örgüt emekçisi olarak, örgüte hizmet etmiş birisi olarak listede yer aldı. Ben de bundan çok memnun oldum. Kendisine başarılar diliyorum. Çiğdem Mahallesi’nin sorunları çok. Bir ay sonra iktidar bizim elimize geçecek. Sorunların nasıl çözüleceğini göstereceğiz. Biz Beykozluya Beykoz’da kalmanın sözünü verdik. Uzun yıllardır burayı yöneten anlayışın nefesi tükendi. Artık Beykoz’da yeni bir devir açılacak. Bunu biz sağlayacağız.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb